Wow!

Jennifer i Ben traže dom iz snova, a za oko im je zapelo imanje vrijedno 85 milijuna dolara, pogledajte to velebno zdanje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Ben Affleck razgledavaju skupocjene vile kako bi pronašli svoj idealni zajednički dom.

Jennifer Lopez i Ben Affleck nastavljaju potragu za zajedničkim domom iz snova, a jedno od posljednjih imanja koje su zajedno razgledali je velebno zdanje vrijedno vrtoglavih 85 milijuna dolara na Beverly Hillsu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

52-godišnja Jennifer i 54-godišnji Ben zanimaju se za raskošnu kuću od 38 tisuća četvornih metara u kojoj se nalazi 12 spavaćih soba, 24 kupaonice, zatvoreni sportski kompleks s boksačkim ringom i košarkaškim terenom, kućica za poslugu i penthouse za goste, kao i parkiralište za čak 80 vozila, prenosi TMZ.

Prije toga bili su u razgledavanju imanja Toluca Lake vrijednog 40 milijuna dolara, a sve su to znakovi da par koji je nedavno obnovio svoju romansu nakon 17 godina itekako poduzima ozbiljne korake u vezi i planovima za zajedničku budućnost.

Strani mediji prenose kako su na korak do zajedničkog useljenja nakon što se Jennifer već preselila u Los Angeles iz Miamija s djecom kako bi bila blizu Benu.

"Provode zajedno gotovo svaku večer kada ne rade i planiraju vrlo brzo početi zajedno živjeti", izjavio je njima blizak izvor za US Weekly.

Par je nedavno proslavio i Jenniferin 52. rođendan na luksuznoj jahti kojom su plovili St. Tropezom i Caprijem.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) +9 Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Na računu ima silne milijune, ali vlastitoj majci ne želi dati ni novčića, i to sve zbog rečenice koju mu je izrekla u djetinjstvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene