Hm...

Najnovijim fotkama su pokrenuli glasine o nevoljama u raju, a sada je otkriven još jedan detalj koji je neke začudio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obožavatelji Jennifer Lopez i Bena Afflecka ovih su dana došli do zanimljivog otkrića.

Ljubavna priča Jennifer Lopez i Bena Afflecka nalazi se pod povećalom javnosti otkako su se bivši zaručnici odlučili pomiriti, a njihovi obožavatelji ovih su dana došli do zanimljiva otkrića koje ih je poprilično iznenadilo.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Naime, Jennifer i Ben se međusobno ne prate na svojim profilima na Instagramu, iako su tamo dosad već nekoliko puta objavili zajedničke fotografije. Glumac trenutno prati tek 94 profila među kojima su Boston Red Sox, GQ i Pearl Street Films. S druge strane njegova draga prati 1315 profila, među kojima su i njezine stranice obožavatelja, ali Bena na tom popisu nema. Jennifer je bila objavila fotografije s Benom s proslave svog 52. rođendana, ali na njima ga nije označila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Neki to opravdavaju činjenicom da u rijetkim trenucima nisu jedno pored drugoga, pa nemaju potrebe svoju ljubav pokazivati na društvenim mrežama, a neki vjeruju da se u tome čak krije tajna njihovog dobrog odnosa.

Međutim to će se možda uskoro promijeniti jer oboje imaju ispunjen poslovni raspored koji će ih odvesti u suprotnim smjerovima. Ben bi već za nekoliko dana trebao krenuti u Teksas snimati novi film "Hypnotic", a Jennifer bi se u listopadu trebala otputiti u Kanadu na snimanje svog novog filma. Njima blizak izvor otkrio je kako će nakon tih zaposlenih mjeseci provesti božićne blagdane zajedno, vodeći računa da im djeca budu prioritet.

"Oboje će tada na pauzu. Jennifer je u božićno vrijeme posvećena djeci, a i Ben ga želi provesti sa svojom djecom", izjavio je izvor za magazin People.

Možda je upravo to razlog Benova lošijeg raspoloženja na fotografijama koje su nedavno snimili paparazzi, a zbog kojih su se pojavila šuškanja o prvim nevoljama u raju ovog it para. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene