Tko bi mu rekao!

Svojim je nestašlucima sve nasmijavao, ali iza kamera je pokazivao ružnu stranu i od njega su bježali, a sve zbog jedne stvari?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jaleel White proslavio se u seriji "Pod istim krovom", a sada je otkriveno kako se ponašao iza kamera.

Američka serija "Pod istim krovom" bila jedna od omiljenih sitcomova tijekom 90-ih i činilo se da se njezina glumačka ekipa sjajno sklaže, no glumica Jo Marie Payton koja je glumila majku u obitelji Winslow, odlučila je otkriti što se događalo iza kamera.

Danas 71-godišnja Jo Marie tvrdi da je Jaleel White, koji je glumio glavnu ulogu Stevea Urkela bio nasilan i razmažen i da je za to bio kriv veliki teret slave s kojim se nosio. On je u seriji počeo glumiti sa samo 12 godina kao sporedni lik, ali se ulogom Stevea brzo nametnuo u prvi plan i serija se počela više fokusirati na njega nego na ostale.

Glumica je otkrila da se navodna svađa dogodila 1997. godine tijekom devete sezone u epizodi "Original Gangsta Dawg", u kojoj je Jaleel, sada 45-godišnjak, glumio Urkelovog gangsterskog rođaka, OGD-a.

"Bila je ta jedna scena za koju sam rekla da ju je nemoguće snimiti zbog standarda i procedura, ali on za to nije htio čuti. Naljutio se i počeo udarati stvari i vrištati", izjavila je Jo Marie i dodala kako se htio potući s njom nakon čega je ona pobjegla i napustila set, prenosi Daily Mail.

Serija je prestala s emitiranjem 1998. godine, a Jaleel zasad nije odgovorio na optužbe. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović +11 Tea Tairović Celebrity Zaključila je da joj izgled ne donosi ništa dobro u životu, ali opaki dekolte voli pokazati dok skakuće pred svima!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju David Duchovny - 2 David Duchovny - 1 David Duchovny David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) +6 David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) Nekad i sad Osvojio je žene kao zgodni mladi detektiv, a pogledajte kako izgleda i što radi 30 godina kasnije!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene