tko je Ivana?

Ova dama sestra je bujne ljepotice za koju mnogi kažu da je jedna od najsretnijih žena na svijetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georginina starija sestra Ivana Rodriguez česti je gost u njezinom domu koju dijeli s Cristianom Ronaldom, a sestre su jako bliske.

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, na društvenim mrežama često objavljuje detalje iz svog života s nogometnom zvijezdom i njihovom djecom, a obožavatelje samo ponekad iznenadi i nekim drugim objavama. I dok je pažnja gotovo uvijek na njezinoj bujnoj pojavi, Georgina otkrije nekad i detalje koji su javnosti manje poznati.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Tako je nedavno podsjetila sve da ima stariju sestru, Ivanu, koja se pak češće prisjeti svoje Georgine na društvenim mrežama, nego obrnuto. Lijepe sestre jako su bliske i često se druže, a obje su odrasle s majkom.

Iako obje kažu da su Španjolke, dio djetinjstva su pak provele u argentinskom Buenos Airesu s majkom i ocem Jorgeom Rodriguezom. Njihov otac optužen je zbog preprodaje droga te je posljednjih nekoliko godina u zatvoru, a majka je skupa s curicama otišla u Španjolsku, gdje ih je i odgojila. Odrasle su u Jaci, na sjeveru Španjolske, no rijetko koji detalj iz tog vremena je poznat javnosti.

Georgina je radila kao konobarica, nakon čega je otputovala u Britsol gdje je živjela neko vrijeme. Kada se preselila u Madrid radila je nekoliko dana u trgovini brenda Gucci, gdje je upoznala svog zaručnika, a ostalo je povijest. Mnogi kažu kako je Georgina najveća sretnica na svijetu jer je zarobila Cristianovo srce, a malo se zna o njezinoj sestri Ivani Rodriguez.

Ivana naime živi u španjolskom Gijonu sa svojim dečkom Carlosom Garcijom. Samozatajna Ivana na Instagramu objavljuje detalje iz svog, ali i sestrinog života te ne čudi da su mnogi brzo zaključili koliko su sestre bliske. Osim s Georginom, Ivana je bliska i sa svojim nećacima te se često hvali o njima u objavama. Česti je gost u kući Georgine i Ronalda, a prati i sestru na utakmice kad god joj se za to pruži prilika.

Poput sestre, i Ivana voli dizajnerske krpice te ima istančan stil. Iako nisu fizički toliko nalik jedna drugoj, Ivana i Georgina pravi su primjer podrške između sestara ako ćemo gledati njihove profile na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene