Ovo je novi čovjek!

Od bucmastog mladića do mišićave zvijezde: Imao je više od 200 kilograma, a danas ga ne biste prepoznali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ethana Supleeja mnogi pamte kao glumca s nevjerojatnim smislom za humor, ali i prekomjernom težinom s kojom se godinama borio, i to sve donedavno.

Američki televizijski i filmski glumac Ethan Suplee proslavio se u serijama "Dječak upoznaje svijet" i "Moje ime je Earl" i bilo je to razdoblje kada su ga svi upamtili kao mladića prekomjerne težine, ali ti dani su daleko iza njega pa ga danas neki ne mogu ni tako lako prepoznati.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova osoba! Nekad punašnog glumca danas je teško prepoznati: Izgubio je više od 80 kg i šokirao transformacijom!

Naime, danas 44-godišnji Ethan se posljednjih nekoliko godina posvetio zdravijem načinu života i dovođenju kondicije u red pa je tako uspio izgubiti čak više od 80 kilograma. S 24 godine imao je više od 200 kilograma i težina mu je neprestano varirala, no to ga nije ometalo u poslu i dobivanju uloga u filmovima poput "Generacija X" ili "Vuk s Wall Streeta", ali onda je ipak odlučio da je vrijeme za promjene. Tek je krajem godine postao zadovoljan onime što je postigao.

"Pri apsolutnom sam vrhuncu. Proveo sam 34 ili 40 godina, a da nikad nisam skinuo košulju u javnosti. Tu je još opuštena koža i ožiljci, ali to sam ja", izjavio je u nedavnom intervjuu za časopis Men's Health.

Ethan tvrdi kako je njegov današnji izgled rezultat vježbanja i pravilne prehrane, a od izgladnjivanja i raznoraznih dijeta je, kaže, odustao jer nemaju smisla te jer želi uživati u svojim obrocima.

"Proveo sam gotovo dva desetljeća prilagođavajući se raznim dijetama i patio sam. Bio sam uspješan u tome, brzo bih došao do cilja, ali bih vrlo brzo i pao. Više ne patim, već volim svoj život", priznao je glumac.

Ethan je prošle godine odlučio pokrenuti i vlastiti podcast kako bi pomogao svima koji se nađu u istim i sličnim problemima kao i on, što se pokazalo kao odličan potez jer je mnogima njegova životna priča velika inspiracija. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene