Vršnjakinja je njegove kćeri

Zaprosio ju je unatoč razlici od 39 godina i svi su predviđali brzi kraj te ljubav, ali oni su u sedmom nebu, čak i odjeću usklađuju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dolph Lundgren i Emma Krokdal zaručeni su od lipnja prošle godine i čini se da njihova ljubav i dalje cvjeta.

Slavni švedski glumac i junak akcijskih filmova Dolph Lundgren i mlađahna trenerica Emma Krokdal prije godinu dana zaručili su se u rodnoj im Švedskoj, a čini se da im ruže i dalje cvjetaju unatoč velikoj razlici u godinama.

Pogledaj i ovo showbuzz zaručeni golupčići Našao je ljubav s 39 godina mlađom koja je vršnjakinja njegove kćeri, predviđali su im ekspresan kraj, no oni uživaju i kritike ignoriraju

Ovih dana su naime 63-godišnji Dolph i 24-godišnja Emma, koja je inače vršnjakinja njegove kćeri, viđeni zajedno u Los Angelesu kako obavljaju neke poslove, a pritom su čak uskladili i odjevne kombinacije. Emma je pažnju plijenila u vrućim traper hlačicama, a glumac je u sličnoj kombinaciji pokazao još uvijek zavidnu formu.

Vjeruje se kako su se upoznali u teretani 2019. godine i od tada su zajedno, a vezu su službeno potvrdili u siječnju prošle godine kada su se pojavili na na filmskom i glazbenom festivalu Cana Dorada u Dominikanskoj Republici. Vijest o zarukama Dolph je objavio na Instagramu 29. lipnja 2020. godine, a iako su im mnogi predviđali brzi kraj ljubavi zbog razlike u godinama, čini se da je njihova ljubav ipak jača.

"Nešto jako posebno dogodilo se u Švedskoj", napisao je tada Dolph, koji je romantičnu prosidbu odradio u Stockholmu

Švedski je glumac svjetsku slavu stekao kao lik boksača Ivana Drage 1985. godine u filmu "Rocky 4", a poznat je i po pojavljivanjima u filmskoj franšizi "Universal Soldier" i "The Expendables", a sljedeće bi ga godine trebali gledati kao kralja Nereusa u filma "Aquaman 2".

Osim glume bavi se i režiranjem, a završio je studij kemijskog inženjerstva i tehnologije te je vrsni majstor borilačkih vještina koje su ga proslavile. Pripadnik je starije generacije filmskih akcijskih junaka iz 80-ih i prve polovice 90-ih godina među kojima su najpoznatiji Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger i Bruce Willis.

Dolph je bio dva puta oženjen. S prvom suprugom Peri Momm bio je u braku samo od 1991. do 1992 godine, a druga žena bila mu je modna dizajnerica Anette Qviberg, od koje se razveo 2011. nakon 17 godina braka i dobili  su kćeri Idu i Gretu.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene