Bili su si podrška

Đorđa su jednom pitali je li se ljubav s Oliverom potrošila, a njegov vam odgovor samo može izmamiti osmijeh na lice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Đorđe i Olivera Balašević nikada nisu skrivali koliko su se voljeli i često su to naglašavili u intervjuima.

Đorđe i Olivera Balašević voljeli su se više od 40 godina, a njihova je ljubav od jednog slučajnog susreta postala jedna od najljepših ljubavnih priča ovih prostora.

Pogledaj i ovo showbuzz Na meti uvreda! Olivera Balašević vratila djevojačko prezime i razbjesnila Đoletove fanove, pa morala sve objašnjavati!

Olivera je svom Đorđu kroz život bila najveća podrška i česta tema njegovih pjesama, koje je publika na koncertima pjevala zajedno s njim od riječi do riječi. Zajedno su 2010. godine snimili i film "Kao rani mraz" za kojeg je on napisao scenarij i režirao ga, nakon čega su ga jednom prilikom upitali može li se ljubav kroz godine i potrošiti, nestati.

"Postoji pjesma "Nedostaje mi naša ljubav" i teško da bih išta dodao. Ne zato što nema ljubavi, nego zato što mi se čini da je nikad nema dosta. Volio bih da opet čekam Oliveru Savić da strči niz stepenice Studenjaka, ali ne znam štp bi nam sad Aleksa na to rekao? Puno toga se promijenilo, ali ništa nije potrošeno. Samo je utkano u vrijeme od prvog lipnja sedamdeset devete do danas", izjavio je Đorđe tada za Blic.

Na isto je pitanje o potrošnosti ljubavi odgovorila i Olivera.

"Čula sam da se ljubav može potrošiti, ali moja priča je drugačija. Mislim da se i strast i bliskost, ako je to šifra za ljubav, samo mijenjaju, kao godišnja doba. Ipak je i čovjek dio prirode, nije to tako komplicirano. Padne poneki list, ojača poneki korijen. I sve je tu. Ako je sjeme palo na pravo mjesto", zaključila je bila Olivera.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Zanimljivosti Balaševićev život obilježila je tragedija o kojoj nije mogao ni pričati, a malo tko zna zašto mjesec dana nije vidio tek rođenu kćer

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene