Imala je jednu želju...

Poznato je koga je Diana zadnjeg nazvala prije svoje tragične smrti, ono što je tada rekla tjera suze na oči

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princeza Diana je kobne noći uoči svoje smrti nazvala svojeg prijatelja Richarda Kaya kojemu je ispričala svoje planove za budućnost.

Dugogodišnji kraljevski reporter i bliski prijatelj princeze Diane, Richard Kay prisjetio se njezina posljednjeg telefonskog poziva iz kobne večeri kada je poginula u stravičnoj prometnoj nesreći u Parizu.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 4 Nevjerojatno! Nove fotografije Kate Middleton mnoge su podsjetile na vječne Dianine scene izlaska iz automobila, od ovoga ćete se naježiti!

Otada su prošle 24 godine, a Richard se o svemu odlučio oglasiti povodom emitiranja najnovijeg dokumentarnog filma o Dianinu života.

"Razgovarao sam s njom te večeri. Policija mi je kasnije rekla da je mene zvala zadnjeg prije smrti", ispričao je za The Mirror.

"Bila je dobro raspoložena i htjela vratiti u London kako bi vidjela svoje sinove", dodao je. Kada su ostali bez mame, Williamu je bilo 15, a Harryju 12 godina.

Richard je otkrio i da je Diana prije smrti bila spremna okrenuti novu stranicu u životu.

"Očajnički je htjela početi ispočetka i napraviti nešto drugačije", kazao je Kay koji je samo je jedan u nizu Dianinih bliskih prijatelja i članova obitelji koji su se prisjetili pokojne princeze uoči 1. srpnja kada bi proslavila svoj 60. rođendan.

Tim će se povodom po prvi puta nakon posljednjeg ispraćaja princa Philipa, ponovno susreti William i Harry i to prilikom otkrivanja kipa posvećenog njihovoj pokojnoj majci, a mnogi se nadaju da će braća tada napokon zakopati ratnu sjekiru.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: AFP) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +0 Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Evo tko je žena zbog koje je Diana vjerovala da joj Charles planira smjestiti kobnu nesreću, danas je jako bliska s Williamom i Harryjem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene