Neprepoznatljiva!

Slovila je kao kultna seks-bomba i muškarci su sanjali o njoj, ali sada je sve šokirala tajnom koju je čuvala 19 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cassandra Peterson otkrila je da je u vezi s s Teresom 'T' Wierson, i to posljednjih 19 godina, o čemu nitko nije imao pojma.

Kultna horor-zvijezda Cassandra Peterson, poznata i kao Elvira Gospodarica Mraka, nakon dugih 19 godina odlučila je svima otkriti svoju najveću tajnu koju je skrivala jer se bojala da će izgubiti obožavatelje.

Naime, 70-godišnja Cassandra je u nedavno objavljenim memoarima "Yours Cruelly, Elvira: Memoirs of the Mistress of the Dark" priznala da je posljednjih 19 godina u vezi sa svojom djevojkom Teresom 'T' Wierson. U emisiji "Tamron Hall" pokazala je i njihovu zajedničku fotografiju i otkrila kako se sada osjeća.

"Osjećam se zastrašujuće i uzbudljivo, ali isto tako mi je laknulo, kao i mojoj partnerici. Čuvanje tajne sve to vrijeme pomalo guši čovjeka. Naravno da su to moji bližnji znali, ali ne i javnost, mislim da nitko nije imao pojma", priznala je.

Cassandra je prvi put utjelovila Elviru tijekom 80-ih godina, a Teresu je prvi put vidjela u teretani, kada ju i bila zamijenila za muškarca.

"Često dok sam se zagrijavala, nisam mogla ne primijetiti preplanulog lika, mišićavog i tetoviranog, ali nosio je kapu koja mu je prekrivala oči i lice", otkrila je.

Upoznale su se 2002. godine, kada je Cassandra još uvijek bila u braku sa svojim menadžerom Markom Piersonom. Priznala je i kako je prije Terese žene uopće nisu privlačile, ali i kako se brinula da će ta veza utjecati na njezin posao jer je lik Elvire bio seks-ikona među muškom populacijom.

"Elvira je oduvijek imala ono nešto čime je privlačila muškarce, pa sam se brinula da će me prozvati licemjerkom i lažljivicom", izjavila je.

No nakon priznanja dobila je ogromnu podršku obožavatelja i čestitke na tome što je pronašla divnu vezu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene