Živi punim plućima

U braku je 20 godina i ima sedmero djece, ali to ju ne sprječava da ponosno uživa s novom djevojkom i pokazuje atribute

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Braunwyn Windham-Burke živi punim plućima otkako je prije nekoliko mjeseci obznanila da zapravo voli žene.

Američka reality zvijezda Braunwyn Windham-Burke prije manje od mjesec dana razišla se sa svojom djevojkom Kris, no čini se kako nije dugo bila sama i da je već pronašla novu ljubav.

43-godišnja zvijezdu reality showa "Real Housewives iz Orange Countyja" paprazzi su uhvatili kako uživa u društvu nove djevojke Fernande Rocha na jednoj od plaža u Miamiju, a koliko im je bilo lijepo svjedoče njihovi osmijesi koje nisu skidale s lica. A s njih je pak bilo teško skinuti pogled i to zahvaljujući minijaturim bikinijima koje su imale na sebi, ali one se previše i nisu obazirale na znatiželjnike već su bezbrižno šetale i zajedno se sunčale na ležaljkama uz ocean.

Njihove fotografije s plaže pogledajte ovdje.

"Braunwyn se osjeća puno ugodnije u vlastitoj koži kao homoseksualna žena i prihvaća svoje životno putovanje kao članica LGBTQ zajednice", izjavio je njoj blizak izvor i dodao kako ona i Fernanda nisu ekskluzivan par već da se trenutačno samo zabavaljuju.

Braunwyn i Kris prekinule su vezu prije mjesec dana, ali prema pisanju magazina People i dalje su u prijateljskim odnosima.

"Kris je bila ta koja je inicirala prekid, ali Braunwyn je razumjela. Imaju drugačija životna razmišljanja i Kris je htjela od nje puno više nego joj je Braunwyn mogla dati, pa je bilo bolje da raziđu. Ostale su prijateljice i jedna drugoj želi sve najbolje", potvrdio je izvor.

Kris je bila uz Braunwyn kada je ona tek obznanila vijest da je homoseksualka, ali i dok se borili s ovisnošću o alkoholu.

"Tako je dobar osjećaj napokon živjeti svoju istinu. Ja sam lezbijka. S 43 godine sam uspjela prihvatiti ovaj dio sebe i shvatila sam da ne postoje pravila kada bi netko trebao otkriti svoje sklonosti. Ovo je moje vrijeme", napisala je na Instagramu u prosincu prošle godine.

Inače, Braunwyn je i dalje službeno u braku sa Seanom Burkeom s kojim je u 20-godišnjem braku dobila sedmero djece, od koje najstarije ima 20, a najmlađe samo samo dvije godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina u novom golišavom izdanju sa zanimljivim rekvizitom objasnila pratiteljima što je za nju neprocjenjivo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene