Dobro se zabavljaju!

Priredila show na plaži sa zgodnim prijateljicama koje je obukla u svoje mikro badiće, a pali su i nježni dodiri u plićaku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dizajnerica Bianca Elouise snimljena je na plaži u Miamiju, gdje se zabavljala sa zgodnim prijateljicama koje su nosile minijaturne badiće s njezinim potpisom.

Australska dizajnerica Bianca Elouise poznata je po kupaćim kostimima koje obično sama reklamira.

No sada su joj u pomoć priskočile i zgodne prijateljice. Dizajnerica je snimljena na plaži u Miamiju, gdje se zabavljala s društvom, a sve su nosile njezine mikro badiće s tangicama.

Djevojke su na plaži priredile pravi show, pali su i nježni dodiri u plićaku i nema tko ih nije gledao, a ulovili su ih i paparazzi, na koje se one uopće nisu obazirale.

Inače, Bianca je uspješnu liniju kupaćih kostima pokrenula 2014. godine i zbog nje dospjela na Forbesovu listu mlađih od 30 koji su samostalno stekli bogatstvo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @biancaelouise

Na Instagramu broji više od 114 tisuća sljedbenika, s kojima redovito dijeli svoje provokativne fotografije u sićušnim badićima s vlastitim potpisom i svi se slažu da je sama sebi najbolja reklama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Michelle Hunziker (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Razvela se od poznatog zavodnika zbog sekte koja joj je branila intimne odnose, a godinama je vjerovala i da je Isusova sestra

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene