Bila je uočljiva

Proglašena je najljepšom na svijetu, a evo kako izgleda kada skine tešku šminku, sama u muškom društvu nikome nije mogla promaknuti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Hadid snimljena je u New Yorku bez šminke na licu i to u sportskoj kombinaciji ispod koje je pokazala i donje rublje.

Manekenka Bella Hadid slovi kao jedna od najtraženijih i najplaćenijih manekenki današnjice, ovih je dana uhvaćena u ležernom izlasku s nekolicinom muških prijatelja tijekom kojeg je pokazala lice bez šminke.

Pogledaj i ovo Bella Hadid ni trepnula nije Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

Čim se pojavila na ulici 24-godišnja Bella probudila je zanimanje prolaznika, a kako i ne bi kada je izašla u jarko crvenoj trenirci ispod koje je nosila samo sportski grudnjak, a ispod donjeg dijela nazirale su bijele gaćice.

Bella je s muškim društvom sjela u jedan od tamošnjih restorana, a najviše interesa je privukla upravo ona i prirodan izgled koji je odlučila pokazati.

Ono što je zanimljivo je da su znanstvenici ti koji su proglasili Bellu najljepšom ženom svijeta i to  zahvaljujući gotovo savršenim proporcijama lica. Detaljnom kompjuterskom analizom i mapiranjem lica po teoriji zlatnog reza, Bella je bila najbliže savršenstvu s rezultatom od 94,3 posto na mjerenjima. Njezina brada dio je lica koji je najbliže savršenstvu, no mnoge žene diljem svijeta posebno žele njezin savršeni nos.

Ipak mnogi sumnjaju kako je mnogo toga dorađivala na licu poput usana i nosa, a je li uistinu tako možete se uvjeriti u našoj galeriji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene