Baš zanimljiva žena

Ona nije tipična članica kraljevske obitelji, fotografi je obožavaju, a na njezinu ljepotu nije ostao imun ni unuk nikad prežaljene princeze!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beatrice Borromeo plemkinja je iz talijanske aristokratske obitelji te je udana za unuka pokojne Grace Kelly.

Talijanska ljepotica Beatrice Borromeo nije tipična plemkinja. Prije nego što se udala u monegašku kraljevsku obitelj radila je kao novinarka, glumica i voditeljica, a odrasla je u talijanskoj aristokratskoj obitelji.

Rođena je u Italiji, a njezina majka je grofica Donna Paula Marzotto, dok joj je otac Don Ferdinando Borromeo, koji ima titulu grofa od Arone te potječe iz aristokratske obitelji Borromeo. Njihova obitelj je u 16. stoljeću bila vlasnik otoka Borromeo na sjeveru Italije, a još danas je većina posjeda u njihovim rukama, kao i mnogo zemlje u unutrašnjosti Italije.

 

Beatrice je odrasla uz starijeg brata Carla Ludovica Borromea te tri polu-sestre koje je njezin otac dobio u braku s njemačkom manekenkom Marion Sybil. Nakon što je srednju školu i početak fakulteta završila u Milanu, novinarstvo je završila na Sveučilištu Columbia. Radila je za nekoliko američkih medija te za talijanski Il Fatto Quotidiano, a radila je i za nekoliko poznatih talijanskih emisija. Režirala je nekoliko dokumentarnih filmova, a između svih poslova radila je kao manekenka i glumica.

Njezina ljubavna priča s Pierreom Casiragijem, sinom princeze Caroline od Monaka, započela je još 2008. godine, a par je pred oltar stao u ljeto 2015. Vjenčali su se u vrtovima palače u Monaku te su par dana kasnije imali i crkveno vjenčanje u Italiji. Unatoč kraljevskim korjenima, ni Beatrice ni Pierre nemaju kraljevske titule. Pierre nije princ iako je unuk Grace Kelly i princa Rainiera te nećak princa Alberta.

Par je u braku dobio dvoje djece, Stefana Ercolea Carla te Franscesca Carla Alberta. Prije četiri godine Beatrice je u jednom intervjuu progovorila o svojoj vezi s Pierreom. "Ponekad promislim kolika sam sretnica što sam zasnovala obitelj s muškarcem kojem potpuno vjerujem i kojeg volim gotovo 10 godina. Znam da će ovo trajati vječno. Život u Monaku nije plus, to je jednostavno sada naš život", rekla je onda. Dodala je kako je prava privilegija biti s nekim s kime je sretna svakoga dana.

Fotografi je obožavaju, a zahvaljujući svom besprijekornom stilu, časopis Tatler ju je proglasio europskom kraljevnom s najviše stila.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barack Obama, Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) +0 Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Celebrity Bili su jedan od najmoćnijih parova i prebrodili su veliki seks-skandal, a malo tko bi ih prepoznao na najnovijim fotkama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene