Svi ga znate kao profesora!

Pokretačka snaga omiljenih lopova s malih ekrana zapravo je čovjek koji vješto krije sve detalje o svom privatnom životu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Álvaro Morte poznati je španjolski glumac, kojeg je zavolio cijeli svijet nakon uloge Profesora u popularnoj seriji "La Casa de Papel".

Veliko finale popularne serije "La Casa de Papel" stiglo je na male ekrane ovaj tjedan, a sudeći prema najavi drugog dijela pete sezone, pred gledateljima je pravi spektakl.

Pogledaj i ovo showbuzz Još malo! Poznat je datum pete, ujedno i posljednje sezone serije "La Casa de Papel", objavljen i brutalan trailer

Serija o pljačkašima nacionalne tvornice novca pod vodstvom genijalnog Profesora počela se emitirati 2017. godine na španjolskoj televiziji, a globalnu je popularnost stekla nakon što je njezin potencijal prepoznao Netflix i preuzeo daljnju produkciju. Upravo Profesor centralni je lik cijele priče, a utjelovio ga je 46-godišnji španjolski glumac Álvaro Morte.

Álvaro Antonio García Pérez rođen je 23. veljače 1975. godine te je odrastao u španjolskoj Córdobi. Iako je prvotno htio studirati elektrotehniku, u zadnji čas se predomislio te je upisao dramsku akademiju. Nakon što je završio studij u Španjolskoj, otišao je na magisterij u Finsku te se poslije toga skrasio u Madridu.

Karijeru je započeo manjim ulogama u španjolskim serijama, kojima je osvajao publiku dugi niz godina. Probio se i u kazalištu, a ima vlastitu produkcijsku kazališnu tvrtku "300 pistolas". Nakon što se pojavio kao Profesor u seriji "La Casa de Papel" postigao je svjetsku slavu, a dobio je i nekoliko uloga u Netflixovim projektima.

Morte je s 33 godine prebolio tumor na lijevom bedru, a u nekoliko je intervjua komentirao kako je uspješno operiran. Velika popularnost nije mu značajno promijenila život u privatnom smislu, a Morte je već dugi niz godina u sretnom braku sa stilisticom Blancom Clemente. Par zajedno ima blizance, Leona i Juliet. Prije nego što su otišli pred oltar zajedno su bili dugo, a detalje svoje veze drže daleko od očiju javnosti.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović - 3 Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) +0 Larry Namer i Aleksandra Dojčinović Celebrity Nikad kraća minica Aleksandre Dojčinović istaknula je duge noge i savršenu liniju naše lijepe dizajnerice!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Donna Vekić - 4 +0 Donna Vekić - 2 Celebrity Široki osmijeh i dekolte u prvom planu: Donna Vekić pojavila se u izdanju u kakvom je nemamo priliku često vidjeti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene