ruši rekorde gledanosti

Film "Toma" oduševio zagrebačku publiku na ekskluzivnoj projekciji, evo od kada će ga svi moći pogledati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Usporedno s novim rekordom u Srbiji i BiH gdje je "Tomu" dosad vidjelo više od 700.000 ljudi, film Dragana Bjelogrlića o legendarnom Tomi Zdravkoviću doživio je i svoju hrvatsku premijeru.

Dva dana uoči početka prikazivanja "Tome" u kinima diljem Hrvatske, u zagrebačkom je Cineplexxu održana ekskluzivna projekcija filma kojoj je nazočila i glumačka ekipa "Tome".

Pogledaj i ovo Milan Marić - 1 A nekad se borio s kilogramima Glumac koji nas je osvojio u filmu ''Toma'' objavio golišavu fotografiju i raspametio obožavateljice

U Zagreb su stigli Petar Benčina koji u filmu tumači lik Zdravkovićevog liječnika, Milan Kolak koji tumači lik Novice Zdravkovića, dok je najviše pažnje izazvao Milan Marić, mladi glumac koji je utjelovio lik besmrtnog Tome Zdravkovića.

Više od stotinjak gostiju uživalo je u filmu i druženju s glumcima koji su im se po završetku projekcije naklonili, a publika ih je nagradila gromoglasnim pljeskom.

Sudeći prema prvim reakcijama, svoj nevjerojatno uspješan pohod po kino blagajnama diljem susjednih zemalja, Toma će itekako uspješno nastaviti i u hrvatskim kinima od 21. listopada.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe i naša lijepa glumica broje sitno do dolaska prinove, ona se javila iz rodilišta i pokazala kako krati vrijeme do poroda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene