Priča se, priča

Tek se probija na glumačku scenu, a već puni naslovnice ljubavnim aferama koje ne želi priznati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Turska glumica Tulin Yazkan zvijezda je serije "Ambasadorova kći", koju pratimo u programu Nove TV, a koja je već osvojila i gledatelje pred malim ekranima.

Mlada turska glumica Tulin Yazkan, koju trenutačno imamo priliku pratiti u novoj hit-seriji "Ambasadorova kći" u programu Nove TV, jedna je od onih čijoj se ljepoti mnoge dive, ali i hvale njezin talent iako iza sebe nema puno glumačkih ostvarenja, a njezina je karijera tek na početku.

Tulin je rođena 1991. godine u Istanbulu, a nakon što je diplomirala na Sveučilištu Beykent, debitirala je u turskoj seriji "Yilanlarin Ocu", a proslavila ju je uloga u seriji "Ufak Tefek Cinayetler". Serija "Ambasadorova kći" njezin je četvrti projekt koji je snimila i prvi u kojem igra glavnu ulogu.

Na Instagramu je prati 157 tisuća ljudi, a s njima dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života, ali i pokazuje svoju umjetničku stranu i strast prema fotografiji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tülin Ece (@tulinece_)

Tulin se nedavno našla u središtu pažnje kada su ponovno započele glasine o ljubavnoj vezi s deset godina starijim kolegom Enginom Akyurekom, koji također glumi u "Ambasadorovoj kćeri", a priče o njima počele su kružiti još prije godinu dana. U seriji Tulin glumi Enginovu drugu suprugu, a da između njih i u stvarnom životu postoji nešto više, turski su mediji počeli pisati nakon što su viđeni kako se šeću i drže za ruke u gradu Taksimu.

"To nije istina. Tulin i ja smo samo prijatelji i ne znam tko je izmislio tu glasinu. Nemam naviku odgovarati na novinarska pitanja, ali ove vijesti nemaju nikakve veze sa stvarnošću", izjavio je tada Egin za Hurriyet, a ni Tulin se dosad nije oglasila u vezi s tim.

Unatoč tome njihovi su obožavatelji i dalje uvjereni kako se među njima rasplamsala ljubav. Inače, Engin je u Turskoj poznat kao glumac koji najviše drži do privatnog života i oprezno skriva njegove detalje od znatiželjnika.

U "Ambasadorovoj kćeri" osim Tulin i Engina gledamo i naočitog Uraza Kaygilaroglua, kojemu je ta serija osigurala i međunarodni uspjeh i vojsku obožavateljica, te lijepu Neslihan Atagül u glavnoj ulozi.

Tulin glumi Menekše Efeoglu, samoživu kćer temperamentne obitelji čiji je životni cilj bio udaja, što joj je i uspjelo kada je postala Sandžarova supruga. Morala se boriti da to postane, a sada se ponovno mora boriti jer se ljubav života njezina supruga vratila. U svojoj svadbenoj noći saznaje da ima pokćerku. Menekše je poput đavla koja se pretvara da je anđeo, a uskoro svojim igricama i manipulacijama počne biti ta koja vodi kolo.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +4 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Celebrity Prije desetak godina prozvali su je najljepšom djevojčicom na svijetu, a njezina ljepota s godinama je samo još izraženija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene