Kako su osvojili svijet?

Prošlo je 27 godina od prve epizode kultne serije "Prijatelji", sjećate li se kako je sve započelo?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija "Prijatelji" jedna je od najuspješnijih svih vremena, a slavna postava na malim se ekranima prvi put pojavila 22. rujna 1994. godine.

Rachel, Phoebe, Monica, Ross, Joey i Chandler prvi put su se ispred slavne fontane u špici serije "Prijatelji" pojavili prije čak 27 godina, a prve epizoda prve sezone kultne serije emitirana je 22. rujna 1994. godine.

Pogledaj i ovo Prijatelji (Foto: Getty Images) Kako je to moguće?! Omiljena zvijezda "Prijatelja" bila je zamijenjena bez znanja gledatelja, desetljećima nitko nije primijetio da to nije prava Rachel!

Otkako je prvi put emitirana, seriju je pogledalo preko 22 milijuna ljudi diljem svijeta, a najpoznatije društvo na svijetu uveseljavalo je publiku tijekom svih 10 sezona, ali i posebne epizode koja je emitirana ove godine. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer zahvaljujući ovoj seriji osigurali su si doživotnu slavu, a prisjetimo se i kako je sve započelo.

U prvoj epizodi prve sezone Rachel ostavlja zaručnika Barryja pred oltarom te slučajno naleti na prijateljicu iz srednje škole, Monicu. Ubrzo odluči da će se useliti s Monicom te otkriva čari samostalnog života bez kreditne kartice svog oca, a već prvom scenom "Prijatelji" su osvojili srca publike. U međuvremenu, Ross pokušava preboljeti rastavu od supruge koja je shvatila da je gej, a Chandler i Joey mu otkrivaju prednosti samačkog života. Phoebe s druge strane pokušava preživjeti svirajući gitaru na peronu podzemne željeznice.

Slavna šestorka se prije nekoliko mjeseci ponovno okupila nakon 17 godina u dobro poznatom studiju Warner Brosa, u kojem se slavna serija originalno snimala.

Nakon 235 epizoda otkrili su obožavateljima nepoznate detalje sa snimanja, a tijekom večeri koja je bila ispunjena smijehom i suzama priznali su koliko im je ta serija obilježila život.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) +0 Mina Joksimović (Foto: Instagram) Celebrity Bivša supruga Željka Joksimovića u javnosti se ne pojavljuje, ali njihova kći je sad podijelila njezinu rijetku fotografiju i zapanjila mnoge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene