zanimljiv izbor

Zvijezde otkrile svoje omiljene blagdanske filmove: Glumac zaboravio da je bio u božićnoj komediji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Orlando Bloom je naveo neuobičajen film "Kad je Harry sreo Sally...", a Taylor Swift obožav romantičnu komediju "Zapravo ljubav" i vodi se u životu motom iz nje.

Baš kao i gledatelji i slavne osobe imaju svoje omiljene blagdanske filmove, a neke su skromni pa ne odabiru one u kojima glume. 

Pogledaj i ovo Taylor Swift, Travis Kelce pravi fenomen! Evo koliko je Taylor Swift stvarno utjecala na gledanost Super Bowla, samo je jedan događaj privukao više Amerikanaca pred male ekrane!

Naime, komičar i glumac Jack Black je utjelovio Milesa u romantičnoj komediji "Ljubav i praznici" koja je nezaobilazna na božićnom repertoaru. No Jack se odlučio za film svog kolege. 

"Moj omiljeni blagdanski film je 'Vilenjak' jer su još jedom redatelj Jon Favreau i Will Ferrell rasturili", objasnio je u jednom intervju. Zbog toga ga je novinar pohvalio budući da nije naveo svoj božićni film koji ima vojsku obožavatelja diljem svijeta. 

"Ja imam božićni film? Koji je moj? Oh, 'Ljubav i praznici'! Očito", nasmijao je Black svojim otkrićem. 

Taylor Swift obožava romantičnu komediju "Zapravo ljubav" u kojoj su glavne zvijezde Hugh Grant i Keira Knightley. Pjevačica je prije nekoliko godina otkrila koliko joj je drag taj film. "Jeste li ikad gledali film 'Ljubav zapravo' kada se čuje Hughov glas koji kaže: 'Ako pogledate oko sebe, ljubav je zapravo posvuda? To je moj omiljeni životni moto", ispričala je Taylor.  

Orlandu Bloomu je omiljen blagdanski film "Kad je Harry sreo Sally..." iz 1989. koji mnogi zaborave kada sastavljaju listu za gledanje za ovo razdoblje. "'Kad je Harry sreo Sally' mi je jedan od omiljen filmova iz mog djetinjstva. Nikad ne zastari", objasnio je glumac. 

Amber Tamblyn je navela prilično neuobičajen film, a riječ je o krimi komediji "Veliki Lebowski" u kojoj glavnu ulogu tumači Jeff Bridges. Jako ga volim gledati. Ima nešto u tom filmu Nisam sigurna o čemu je riječ i znam da dosta ljudi osjeća isto", rekla je glumica. 

Zvijezda serije "Slatke male lažljivice" Lucy Hale obožava legendarnu komediju "Najluđi Božić" iz 1989. Kaže da ju voli gledati za svake blagdane. 

Emma Roberts je svojedobno rekla da obavezno u razdoblju oko Božića gleda film "Samo prijatelji" u kojem glume Ryan Reynolds i Amy Smart. "Žarko želim biti u božićnom filmu. Mislim da bi bilo jako zabavno snimiti takav film", rekla je tada Emma i ta joj se želja ostvarila jer je ove godine snimila "Holidate" koji je osvojio naklonost gledatelja, iako nema dobre ocjene filmskih kritičara. 

Komičar i glumac Chris Rock je veliki obožavatelj filma "Zločesti Djed Mraz". Riječ je o crnoj komediji u kojoj Djeda Božićnjaka tumači Billy Bob Thornton koji je šokirao javnost da je skoro sve scene snimio u alkoholiziranom stanju. 

Američka glumica i redateljica Kathy Bates jako voli kultni film "Divan život" iz 1946. "Što sam starija, sve više želim igrati ulogu anđela Clarencea. On je najzabavniji", ispričala je. 

Brie Larson je ljubiteljica božićnih animiniranih filmova i osobito obožava film "Godina bez Djeda Mrata"

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene