nitko to nije očekivao!

Samozatajna slatkica koja se ne voli previše isticati zbog seksi scena skinula se do kraja i ovim potezom sve iznenadila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kelli Berglund zvijezda je nove serije "Heels" koja se nedavno premijerno prikazala, a zbog seksi scene skinula se potpuno gola.

Američka glumica Kelli Berglund glavna je zvijezda nove serije "Heels" za koju mnogi tvrde da će biti pravi hit, a sudeći po prvim scenama, osigurala si je neko vrijeme da se priča samo o njoj. 25-godišnja Kelli skinula se potpuno gola zbog seksi scene u prvoj epizodi prve sezone, a sudeći po reakciji fanova, nije trebalo dugo da privuče svu potrebnu pozornost.

Serija je inače premijerno prikazana 15. kolovoza ove godine, a prati dvojicu braće koji se brave profesionalnim hrvanjem.

Kelli Berglund glumi djevojku jednog brata, a radi se o potpunom zaokretu u njezinoj karijeri po pitanju uloga. Glumica je inače bivša Disneyjeva zvijezda, a karijeru je započela još kao djevojčica. Pojavila se u nekoliko uspješnih serija za mlade te nekoliko filmova. Serija "Heels" joj je prva uloga u seriji za odrasle, a čini se da joj već dobro ide.

Osim glumom, bavila se i manekenstvom, a bila je zaštitno lice brojnih poznatih američkih brendova. Berglund je odrasla u Kaliforniji, gdje još uvijek živi sa svojom obitelji. Inače sebe smatra vrlo povučenom, a u slobodno vrijeme bavi se plivanjem te obožava fotografiju. Privatni život drži podalje od medija koliko god može, no američki mediji sada pišu sve više o njoj te se čini kako bi se za mladu glumicu sve moglo promijeniti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene