baš neočekivano!

Procurili šokantni detalji o novim epizodama "Seksa i grada", je li moguće da jednog od glavnih likova čeka ovakva sudbina?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izvor sa seta serije "Seks i grad" tvrdi da će u prvoj epizodi umrijeti jedan od glavnih likova.

Snimanje novih epizoda kultne serije "Seks i grad" traje već neko vrijeme, a dok obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju njihovo prikazivanje, ne prestaju curiti detalji sa seta.

Pogledaj i ovo showbuzz ma je li to moguće? Poljubac sa snimanja "Seksa i grada" šokirao fanove diljem svijeta, slučajno je objavljen detalj koji mijenja čitavu priču

Do sada je već isplivalo nekoliko novih fotki omiljene ekipe, među ostalima i one kojima je potvrđeno da ćemo u novoj sezoni ponovno gledati i Facu, kojeg glumi Chris Noth, no šuška se i da u seriji neće ostati dugo.

Naime, kako doznaje Daily Mail, u prvoj epizodi navodno će umrijeti jedan od glavnih likova.

"Bit će to velika smrt", otkrio je izvor sa seta, a upravo zbog riječi "velika" (engl. big) mnogi su uvjereni kako će stradati Faca, odnosno Mr. Big. Neki, pak, smatraju da će u umrijeti lik Samanthe Jones, koju je utjelovila Kim Cattrall, i to zato što je ona odbila sudjelovati u novim epizodama, a izvor je potvrdio i da to definitivno neće biti Carrie Bradshaw, koju glumi Sarah Jessica Parker.

Inače, remake kultne serije na HBO Maxu nosit će naziv "And Just Like That..." i imat će 10 epizoda, a za svaku će glumice dobiti plaću od milijun dolara, tvrdi Variety. Serija će pratiti prijateljstvo Carrie, Mirande i Charlotte te njihov ljubavni život u njihovim 50-ima.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (Foto: Twitter) Janica Kostelić (Foto: Facebook) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Janica Kostelić prvi put u javnosti sa sinom Oskarom, nije ga ispuštala iz ruku dok su zajedno pratili Alku

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Musić Milanović - 5 Sanja Musić Milanović - 6 Sanja Musić Milanović +0 Sanja Musić Milanović - 3 Celebrity Prva dama Sanja Musić Milanović očarala elegancijom na Sinjskoj alki, svi su gledali samo u nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene