uživali zajedno!

Slavna šestorka iz "Prijatelja" iznenadila ponovnim okupljanjem nakon posebne epizode, evo koji je razlog tome

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumci iz kultne serije "Prijatelji" gostovali su u emisiji Jamesa Cordena te su se osvrnuli na snimanje posebne epizode koja im je svima izmamila sjećanja.

Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc i Matthew Perry prije nekoliko su dana oduševili obožavatelje diljem svijeta posebnom epizodom legendarnih "Prijatelja" o kojoj se još uvijek priča. Ovoga je tjedna slavna šestorka gostovala u emisiji Jamesa Cordena, krenuli su u vožnju Warnerovim studijem te su se osvrnuli na to kako im je bilo ponovno se okupiti nakon svih tih godina.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji To se čekalo Oglasio se prvi član slavne petorke nakon smrti njihova Chandlera, teško je suzdržati suze na ovo: "Trenuci s tobom bili su mi najdraži"

"Mislim da nitko od nas nije očekivao da će nas okupljanje toliko dirnuti", rekla je Jennifer Aniston. "Zaista je bilo značajno i emotivno ponovno se pojaviti na istom setu. Bilo je predivno što smo svi bili u istoj prostoriji", komentirao je David Schwimmer.

Upravo James Corden bio je voditelj posebne epizode u kojoj su se osim originalne postave "Prijatelja" pojavila i brojna druga slavna lica. Pridružili su im se neki slavni obožavatelji poput Lady Gage, Mindy Kaling i Davida Beckhama, a pojavili su se i neki glumci koji su gostovali u seriji kao što su Tom Sellcek, Reese Witherspoon i Maggie Wheeler.

Mnogi će zasigurno ponajviše pamtiti priznanje Davida Schwimmera da je i u stvarnom životu bio zaljubljen u Jennifer Aniston, baš kao što su to bili njihovi likovi Ross i Rachel.

"U prvoj sezoni bio sam jako zaljubljen u Jen. Ali bilo je to poput dva broda koji se neprestano mimoilaze jer je netko uvijek bio u vezi. I nikada nismo prešli tu granicu", izjavio je David.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene