O ovakvoj slavi nije sanjala!

Možete li na temelju ove fotografije pogoditi o zvijezdi koje serije je riječ? Tko bi rekao da je to ista osoba!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emma Corrin u nedavnom je intervjuu otkrila kako su neki još prije nekoliko godina smatrali kako je ona savršena za ulogu princeze Diane u seriji "The Crown".

Britanska glumica Emma Corrin koja je nedavno sve osvojila ulogom princeze Diane u hit-seriji "Kruna", otkrila je kako joj je još prije dvije godine vlastiti brat rekao kako bi se savršeno uklopila u njezin lik, dok još nije ni sanjala o tome.

Pogledaj i ovo Kelly Fisher Pala je i tužba Tko je bila žena koju ju ljubavnik princeze Diane zaveo prije nje? Bili su zaručeni, a ona je za njihovu ljubav saznala na okrutan način!

25-godišnja Emma na intuiciju svoje braće osvrnula se u intervjuu za Variety.

"Sjećam se da sam bila na odmoru s obitelji kad je možda izašla druga sezone serije, i šalili smo se tko će glumiti princezu Dianu. I jedan od braće rekao je da bih to trebala biti ja. Ali u to sam vrijeme još studirala i ja to nisam pomišljala ni u najluđim snovima. Čudno mi je prisjećati se sad takvih trenutaka", priznala je Emma.

Nekoliko godina kasnije baš je ona debitirala u četvrtoj sezoni, i to u mlađoj verziji lika princeze, dok se u središtu radnje našao burni brak s princem Charlesom.

Kritičari su je nagradili pozitivnim kritikama, iako je redatelji na audiciji nisu isprva smatrali pravom osobom za tu ulogu. No čini se kako je izbor bio pravi jer je serija s Emmom u jednoj od glavnih uloga ostvarila rekordnu gledanost.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene