Svi jedva čekaju

Život na kraljevskom dvoru kakav još nismo vidjeli - pun svađa, čudnih odnosa, napetosti i neizbježne raskoši

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Četvrta sezone hit-serije "The Crown" donosi nove uzbudljive zaplete o životima kraljevske obitelji tijekom 80 godina, princeze Diane i premijerke Margaret Thatcher.

Glumačke zvijezde hit-serije "The Crown" uključujući Emmu Corrin, Gillian Anderson i Helenu Bonham Carter podijelile su svoja razmišljanja o četvrtoj sezoni serije, u videu koji je sniman iza njezinih kulisa.

Pogledaj i ovo Kelly Fisher Pala je i tužba Tko je bila žena koju ju ljubavnik princeze Diane zaveo prije nje? Bili su zaručeni, a ona je za njihovu ljubav saznala na okrutan način!

Najnovija sezone s prikazivanje počinje ove nedjelje na Netflixu, a u videu je opisana kao najbolja i najfinija sezona dosad nastala pod palicom redatelja Benjamina Carona.

U središtu priče biti će životi članova britanske kraljevske obitelji tijekom 80-ih godina, s naglaskom na likove bivše premijerke Velike Britanije Margaret Thatcher koju glumi Gillian Anderson i pokojne princeze Diane koju je utjelovila Emma Corrin.

U najavnom videu prikazano je što se događala iza kulisa serije, čija cijene jedne sezone navodno iznosi vrtoglavih 100 milijuna dolara.

Također tu su i scene svađa između princa Charlesa i kraljice Elizabete, kraljičina razgovora s premijerkom Thatcher i plesna scene princeze Diane i princa Charlesa u dvorani za bal. Čini se da je serija zadržala svu raskoš na koju su gledatelji navikli kroz prve tri sezone, kraljica se nekoliko puta pojavljuje u svojim crveno-zlatnim kombinacijama, a scene su smještene po cijeloj palači.

Opisujući svoju ulogu novopridošla glumica 24-godišnja Emma Corrin otkrila je samo neke najvažnije detalje.

"Dianu pratimo od trenutka kada je imala 16 godina i pratimo je do njezine 28. godine. Serija je istražila sve, od njezina braka do toga tko je stvarno bila i što je mislila", izjavila je Emma.

52-godišnja Gillian je pak nagovijestila ledeni odnos svog lika s likom kraljice.

"U periodu od 11 godina pratite njezin odnos s kraljicom i razlike u njihova dva svijeta", izjavila je Gillian.

"Pomislite, ovo će sigurno ispasti dobro, ali zapravo neće. Neće to biti lijepo prijateljstvo kako se kraljica nada", dodala je 46-godišnja Olivia Colman koju gledamo kao kraljicu Elizabetu.

Čini se kako nas doista očekuju nova uzbuđenja s dvora, a sve ćemo znati već kroz nekoliko dana. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene