Škakljivi prizori!

Svi pričaju o zgodnom glumcu koji se pred kamerama skinuo do kraja, postao je pravi hit u kratkom roku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adam Demos ponosno je pokazao svoje golo tijelo u serije "Sex/Life" koja je ovih dana postala hit diljem svijeta.

Australski glumac Adam Demos ovih dana mami uzdahe žena diljem svijeta u novoj seriji "Sex/Life" koja ih je osvojila na prvu i to kao lik Brada Simona s kojim je pomaknuo sve granice.

Naime, malo tko prestaje pričati o scenama u kojima zgodni 35-godišnji glumac stoji u potpunosti gol ispod tuša i ponosno pokazuje svoju muškost, a očito je i da sa snimanjem škakljivih scena nema baš nikakvih problema.

"Bilo mi je to sve u redu, prije svega sam pročitao scenarij i znao sam u što se upuštam. Mislim da se ne bih prijavio za ulogu nakon čitanja scenarija i onda se predomislio u zadnji čas", izjavio je Adam za Entertainment Weekly.

Radnja serije temelji se na životu majke dvoje djece koja je upletena u ljubavni trokut koji čine njezin suprug Cooper, ali i stara ljubav iz prošlosti, iliti Brad Simon.

Adam za je The Daily Telegraph rekao kako je novi posao dobio zahvaljujući izvršnoj producentici Stacey Rukeyser s kojom je radio i na seriji "Unreal".

"To je za mene ogromna stvar i dobro je što će serija izazvati zanimljive reakcije, jer vjerujem da su svi imali slična iskustva u životu", zaključio je Adam.

No, nažalost njegovih obožavateljica Adam je potvrdio vijest da je sretno zaljubljen i to baš u partnericu iz serije Sarah Shahi, u koju se zaljubio na snimanju.

"Sretan sam čovjek s njom i ovo su jako sretni dani za mene", izjavio je za The Daily Telegraph.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone (Foto: Instagram) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Instagram) +4 Sharon Stone (Foto: Profimedia) Celebrity Ovoj ženi su 63 godine, u bikiniju izgleda savršeno, no mnoge je jedan detalj na ovoj fotki dobro nasmijao!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene