Zanimljivo!

Pogledajte zašto su svi pogledi bili uprti u prednji dio haljine ove ljepotice, neobičan rez osigurao je da bude u centru pažnje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zendaya je jedna od mladih zvijezda za kojom su se na ovogodišnjoj dodjeli Oscara okretale glave.

Za još jedan modni trenutak za pamćenje s ovogodišnjih Oscara pobrinula se mlada glumica Zendaya jer čim je kročila na crveni tepih u Los Angelesu, svi pogledi bili su usmjereni u njezinu pravcu.

Pogledaj i ovo showbuzz Jeste li ga gledali? Crno-bijeli film "Mank" ima čak 10 nominacija, hoće li se ponoviti priča s dodjele Oscara iz davne 1942. godine?

Naime, 24-godišnja Zendaya pojavila se od glave do pete u kričavo žutoj haljini bez naramenica s velikom izrezom s prednje strane, zahvaljujući kojem joj je pokazala goli trbuh. Naziv njezine haljine je "Neon Dream", što je na Instagramu otkrio njezin stilist Law Roach, a sve je dodatno začinila dijamantima, točnije ogrlicom, brošem, prstenjem i naušnicama.

Zendaya je tim izdanjem još jednom pokazala kako je odrasla u predivnu mladu ženu, ali i potvrdila titulu jedne od najbolje odjevenih žena današnjice, koja je danas daleko od nekadašnjih uloga Disneyjevih zvijezda koje su joj donijele svjetsku slavu. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene