Jedan pogrešan korak i...

Svi se pitaju kako je uspjela hodati s ovakvim prorezom, pogledajte o čemu govorimo i sve će vam biti jasno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andra Day nosila je zlatnu haljinu koja je imala čak dva proreza. Dok jedan nije bio toliko riskantan, drugi je mogao razotkriti njezino intimno područje.

36-godišnja Andra Day jedna je od poznatih dama čiji se stajling istaknuo na crvenom tepihu na 93. dodjeli nagrade Oscar. 

Pogledaj i ovo showbuzz Jeste li ga gledali? Crno-bijeli film "Mank" ima čak 10 nominacija, hoće li se ponoviti priča s dodjele Oscara iz davne 1942. godine?

Andra, čije je pravo ime Cassandra Monique Batie, bila je nominirana u kategoriji najbolje glavne glumice i blistala je u zlatnoj kreaciji poznate dizajnerice Vere Wang.

Njezina haljina imala je zanimljiv asimetrični prorez koji je bio prilagođen da pokaže njezine pločice, a nije previše otkrio jer se protezao od donje linije grudi i iznad stražnjice. Drugi prorez bio je visoko na njezinoj desnoj nozi i srećom nije izvirilo ništa od intimnog područja dok je pozirala. 

Uskladila ju je s visokim zlatnim štiklama i blještavom torbicom u istoj boji, a samouvjereno je šetala crvenim tepihom. 

Andra je prije same dodjele najavila je da će se pojaviti u kreaciji kakva još nije viđena na dodjeli Oscara. "Želim obući nešto što ja kao Andra Day ne bih nikada nosila prije filma 'The United States vs. Billie Holiday'. Želim nešto jako, jako seksi. Nešto što je stvarno lijepo i odgovara tijelu žene", izjavila je uoči dodjele za magazin People.

O svojoj kreaciji razgovarala je i s dizajnericom Wang te nije krila oduševljenje njezinim radom.

"Zaista je shvatila moju viziju i ono što sam željela. Stvorila je nevjerojatnu kreaciju, a ja sam jako ushićena zbog toga. Čast mi je što ću to nositi na dodjeli Oscara", zaključila je Andra.

Zanimljivo je i da je Day kao pratnju na dodjelu povela svoju stariju sestru, a priznala je da se ostatak obitelji pokušavao izboriti da izabere njih. 

"Bio je to način da dobijem besplatne stvari i poklone od njih", našalila se Andra kako je pokušavala izvući korist iz tog obiteljskog natjecanja. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus prva emisija TLZP Nives Celzijus prva emisija TLZP Nives Celzijus prva emisija TLZP Nives Celzijus prva emisija TLZP +8 Nives Celzijus prva emisija TLZP Celebrity Spektakularno izdanje Nives Celzijus za povratak na TV: Zabljesnula je u opako kratkoj haljini pomalo zeznutog proreza!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene