Strašan zločin

Slavni glumac optužen za silovanje djevojčice - 'Istjerao sam sve zlo iz tebe!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najpoznatijih britanskih televizijskih glumaca optužen je za teški zločin.

Glumac koji se proslavio serijom 'Coronation Street', Michael Le Vell, pravog imena Michael Turner, suočen je s 12 točaka optužnice od kojih se čak 5 odnosi na silovanje. U tijeku je suđenje za ove zločine pred britanskim sudom.

48-godišnji glumac sustavno je silovao jednu djevojčicu, čiji identitet ne smije biti otkriven po britanskom zakonu, a koja je seksualno zlostavljana od šeste godine života, piše BBC.

Glumac je optužen i za tri pokušaja silovanja, dva slučaja prisiljavanja djeteta da sudjeluje u seksualnim aktivnostima te dva slučaja seksualnih aktivnosti s djetetom.

Tužitelj tvrdi kako se sve to događalo u periodu između 2001. i 2010. godine.

Djevojka je ispričala poroti kako joj je Le Vill stavio plišanog medvjedića preko usta kako se ne bi čuli njezini povici tijekom silovanja. Nakon tog strašnog čina rekao joj je: 'Sad si sigurna. Istjerao sam sve zlo i loše što se nalazilo u tebi'.

Govoreći o zločinu, djevojka je izjavila kako se osjećala veoma prestrašenom jer se sve to nije činilo ispravnim.

'Ponekad se činilo kao da nisam u svom tijelu ikao da sve promatram sa strane', rekla je te dodala kako je njezin zlostavljač tijekom silovanja smrdio po alkoholu i cigaretama.

Djevojčica o sustavnom silovanju nije nikome govorila jer se bojala. 'Povjeravala' se samo svojim igračkama. Le Vell joj je rekao kako je to 'naša mala tajna i nikome ne smiješ o tome pričati jer ćeš tada biti oteta, umrijet ćeš i zlo će doći po tebe'.
Jadna curica je godinama patila od noćnih mora i seksualnog zlostavljanja te je mokrila u krevet do 12. godine.

Pogledaj i ovo Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Šokantno Glumac Kevin Spacey optužen za spolno zlostavljanje trojice muškaraca: ''Ovo je rezultat prikupljenih dokaza''

Michael Le Vell je otac dvoje djece, a od supruge Janette Beverley se razveo. U seriji 'Coronation Street' glumi već 30 godina i jedno je od najprepoznatljivijih britanskih televizijskih lica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene