proslavio se prije 22 godine

Pamtimo ga kao glavnu zvijezdu urnebesne "Američke pite", a propustio je priliku za ulogu u još jednom hitu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jason Biggs u intervjuu je otkrio da je odbio ulogu Teda Mosbyja u popularnom sitcomu "Kako sam upoznao vašu majku".

Jason Biggs (42), kojeg je proslavila franšiza "Američka pita", otkrio je da je on trebao igrati jednu od glavnih uloga u sitcomu "Kako sam upoznao vašu majku"

Pogledaj i ovo Američka pita (Foto: Screenshot) Zar je toliko prošlo? Film koji je rušio sve tabue: Možete li vjerovati da smo ove scene gledali prije 20 godina?

Glumac je ispričao u intervjuu u emisiji "The Covino and Rich Show" na radiju SiriusXM kako je odbio utjeloviti lik Teda Mosbyja u popularnoj seriji koja se emitirala devet sezona od 2005. do 2014. Ulogu je zato prihvatio Josh Radnor i nije pogriješio jer je sitcom postao hit i doživio svjetsku popularnost. 

"Ponudili su mi ulogu i vjerojatno je moja najveće žaljenje što sam ju propustio. Mislim da sam u to vrijeme bio u razdoblju u kojem, sada zvuči odvratno to reći, ali pitao sam se želim li raditi na televiziji. Mislim da nisam bio spreman ići tim putem", rekao je Jason

Objasnio je kako je u to vrijeme snimao filmove i da je volio fleksibilnost tog posla i što je mogao snimati nekoliko mjeseci, a onda krenuti na novi projekt. "Mislio sam u to vrijeme da nije za mene biti predan jednoj seriji. No bila je riječ o duhovitom i zabavnom scenijariju koji je definitivno originalan. Bio sam pravi čovjek za to, no propustio sam priliku", istaknuo je Biggs. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Biggs (@biggsjason)

Ipak, glumac nema razloga za žaljenjem jer se još 1999. proslavio hit-komedijom "Američka pita" te je u u još tri nastavka te franšize. Bio je 30 puta nominiran za nagradu Emmy Award, a 10 puta ju je osvojio. "Ne žalim za ničim. Jako sam sretan i još sam ovdje", rekao je. 

Ipak, Jason je u nekom trenutku popustio i odlučio raditi na televiziji. Pojavio se u hit-seriji "Orange Is the New Black", a i u sitcomu "Outmatched" koji je otkazan nakon samo jedne sezone. Glumio je i u filmovima "Anything Else" i "Eight Below"

I na privatnom planu se Biggsu sve posložio i od 2008. je u braku s kolegicom Jenny Mollen (41) te imaju dvoje djece.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Goleš Dino Goleš o prioritetnim skupinama za cijepljenje protiv koronavirusa Dino Goleš Dino Goleš na Markovu trgu +0 Dino Goleš - 2 Celebrity Mladi voditelj Nove TV postao je tata! S radijskom voditeljicom dobio je sina, a otkrili su i njegovo ime

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Leona Paraminski - 1 Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski (Foto: Instagram) +1 Leona Paraminski, Tin Komljenović (FOTO: Instagram) Celebrity Leoni Paraminski se ostvarila jedna od najvećih želja: U 42. godini očekuje prvo dijete

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene