Danas je neprepoznatljiva

Bila je jedna od najljepših žena, imala je čak osam velikih ljubavi, a jedna ju je koštala svega!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Isabelle Adjani godinama je plijenila pažnju svojom ljepotom i nalazila se na popisima najljepših, no sve je to ostalo u sjeni njezina burnog privatnog života.

Francusku glumicu i pjevačicu Isabelle Adjani, koja je svojevremeno slovila kao jedna od najljepših i najtalentiranijih glumica, javnost dugo vremena nije imala priliku nigdje vidjeti, sve do ovih dana kada se pojavila na jednom modnom događanju u Parizu.

66-godišnja Isabelle pojavila se na modnoj reviji Diora, koju je pratila iz prvog reda u društvu mlade glumice Anye Taylor-Joy. Na sebi je nosila crni dugački kaput, a lice i kosu je skrivala ispod tamnih naočala i marame.

Isabelle se proslavila ulogom u filmovima "Kraljica Margot", "Story of Adele H", "Nosferatu: Fantom noći", "Diabolique" i drugimaa zahvaljujući svojoj egzotičnoj ljepoti ubrzo je postala međunarodna zvijezda. Tijekom karijere osvojila je i brojna priznanja i nagrade za svoj rad što na europskim, što na holivudskim filmovima, međutim svoj privatni život nikada nije voljela dijeliti s javnošću i obožavateljima.

Njezina životna priča djeluje baš poput neke filmske, počevši od ranog djetinjstva obilježenog siromaštvom u predgrađu Pariza. Glumičin otac bio je strog i konzervativan imigrant, a tjerao ju je da stalno uči i branio joj da vlastiti odraz gleda u ogledalu. Zbog toga je nekoliko godina morala odlaziti na terapije kako bi naučila prihvatiti vlastitu ljepotu, što je i sama otkrila u jednom od intervjua. Isabellin se život promijenio kada je imala 14 godina i kada ju je na pariškim ulicama uočio jedan filmski agent, čime je počela njezina uspješna karijera.

Razlog za skrivanje detalja privatnog života možda se krio u činjenici da je ljepotica vodila izuzetno buran ljubavni život koji je bio okrunjen s jednim brakom, ali zapravo s čak osam velikih ljubavi.

Trenutačno je sama, no od 2002. do 2004. godine bila je zaručena za Jeana-Michela Jarrea, 2008. godine bila je u vezi s Toninom Cacaceom, prije njega četiri je godine ljubila Stéphanea Delajouxa, s Danielom Day-Lewisom u vezi je provela razdoblje od 1989. do 1994. godine, s Warrenom Beattyjem od 1986. do 1987. godine. 1983. godine bila je s Sergeom Gainsbourgom, a prije njega ljubila je Brunu Nuyttena i Davida Rocksavagea.

Najviše traga na nju ostavila je veza s Danielom Day-Lewisom, koji ju je ostavio trudnu bez ijedne riječi, a u trenutku kada je rađala njihova sina on se zabavljao s Julijom Roberts.

"On je ljubav mog života. Završilo se jer je bilo nemoguće, nepojmljivo snažno. Naša ljubav je bila kao neizlječiva bolest. Jedan pogled na njega i znate da je to čovjek spreman da izazove bol u vama. Nije mogao odvojiti uloge koje je glumio od stvarnog života. Često se ponašao kao da nije dio ovog planeta, prepuštajući se junaku kojeg je igrao. Imali smo strast u najčišćem obliku, a takvo nešto uvijek je osuđeno na propast. Bili smo ljubav o kakvoj se piše u klasičnim romanima, a uništilo nas je to što sam dozvolila da on bude centar mog života", izjavila je Isabelle u jednom od intervjua.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć je bila oličenje ljepote i uspjeha, a danas je beskućnica koja bosa traži hranu po smeću

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene