sjećate se njih?

Njihov hit pjevušio je čitav svijet prije skoro 20 godina, a sada se spremaju za najveću europsku pozornicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

The Rasmus su se proslavili hitom "In the shadows" prije 20 godina, a upravo oni će predstavljati Finsku na ovogodišnjem Eurosongu.

Finski rock bend The Rasmus na svjetskoj se sceni etablirao prije skoro 20 godina, a te davne 2003. godine osvojili su publiku hitom "In the shadows", zbog kojeg ih još danas svi znaju.

Pogledaj i ovo Kalush Orchestra rasplakali publiku Potresni vapaj predstavnika Ukrajine nakon nastupa na Eurosongu: "Molim vas, pomozite, pomozite odmah!"

Bend je nastao prije 30 godina, a još uvijek drže status jednog od najpopularnijih finskih bendova u svijetu. Pjesma "In the shadows" ima preko 100 milijuna streamova na digitalnim servisima, a iako su nakon nje objavili nekoliko studijskih albuma, nisu više imali veći hit. Sada im se smiješi prilika da se i to promijeni.

Upravo The Rasmus pobijedili su na finskoj inačici Dore nedavno te će svoju zemlju predstavljati na Eurosongu ove godine s pjesmom "Jezebel". "Jezebel je biblijska smutljivica koja je radila sve na svoj način te nije marila što uzburkava vode gdje god da se pojavi. Htjeli smo je predstaviti u novom svjetlu i na naš način", komentirali su iz benda o pjesmi.

The Rasmus na pozornicu u Torinu stižu s novom gitaristicom Emppu Suhonen, koja je u Finskoj poznata zbog benda TikTak, a uz pjevača Laurija Ylönena, na pozornici će nastupiti basist Eero Heinonen i gitarist Aki Hakala.

Mnogi njihovi fanovi su primijetili kako pjevač Lauri Ylönen izgleda kao da ni dana nije ostario od dana najveće slave, a i dalje ima svoju prepoznatljivu frizuru i šminku kao 2003. godine kada su objavili svoj najveći hit.

Lauri je inače bio u braku s finskom pjevačicom Paulom Vesalom s kojom je dobio dijete 2008., a 2014. su se vjenčali u Las Vegasu. Iste godine preselili su se u Los Angeles, no 2016. su objavili da više nisu zajedno. Pjevač je trenutačno u vezi s finskom manekenkom Katriinom Mikkolom, a zajedno su dobili dvoje djece te žive na Havajima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis (Foto: Profimedia) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Bruce Willis (Foto: Profimedia) +1 Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Celebrity Kruže zabrinjavajuće glasine o Bruceu Willisu, je li ovo razlog zašto snima niskobudžetne filmove? "Tužno ga je gledati da propada"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene