povukli se iz javnosti

Svi su pričali o njima kada su se na vrhuncu slave vjenčali u tajnosti, zbog onoga što su postigli ušli su u povijest

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Steffi Graf i Andre Agassi ispisali su tenisku povijest, a svi su brujali o njihovoj ljubavi nakon što su se 1999. godine upoznali na French Openu.

Legendarni tenisači Steffi Graf i Andre Agassi u braku su već više od 20 godina, a iako se rijetko pojavljuju u javnosti posljednjih godina, nitko nije zaboravio vrijeme kada su svi brujali o jednom od najpopularnijih parova u sportu.

Steffi i Andre danas uživaju u obiteljskoj idili uz 20-godišnjeg sina Jadena Gila te 18-godišnju kćer Jaz, koja je nedavno na Instagramu pokazala da je izrasla u zgodnu djevojku. Mnogi ističu i kako neodoljivo nalikuje slavnoj mami, a sudeći po objavama, čitava obitelj nedavno je uživala na sniježnom odmoru.

Popularni teniski par upoznao se na French Openu 1999. godine, a u prosincu dvije godine kasnije su stali pred oltar. Vjenčanje je održano u privatnom okruženju, a na obredu su bile samo njihove majke kao svjedoci.

Agassi je u intervjuima često isticao kako on i Steffi ne forsiraju djecu da se bave tenisom poput njih. Graf je na vrhuncu karijere proglašena najboljom tenisačicom 20. stoljeća, a brojni ugledni časopisi svrstavali su je među najveće sportašice u povijesti. Agassi je također ispisao tenisku povijest, a oboje su ih povezivali s nekoliko slavnih lica prije nego što su se vjenčali.

Agassi je bio u vezi s Barbrom Streisand, a bio je i u braku s glumicom Brooke Shields. Brooke je ostavio jer se zaljubio u Steffi

Graf i Agassi danas žive s obitelji u Las Vegasu, odakle je on inače podrijetlom, a privatnost drže za sebe.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +4 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Celebrity Rijetke fotke glumca s mlađahnom djevojkom zasjenio je njegov poveći trbuh, on je jedan od onih koji škembicu ne skriva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene