Danas je neprepoznatljiva

Bila je zvijezda kultnog horora, a onda je samo nestala, sve do prije nekoliko godina nitko nije imao pojma gdje je

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shelley Duvall pojavila se nakon dugo vremena u javnosti da bi otkrila neke nepoznate detalje sa snimanja filma "Isijavanje", u kojem je glumila s Jackom Nicholsonom.

Američka glumica Shelley Duvall ostvarila je ulogu karijere u kultnom hororu "Isijavanje" Stanleyja Kubricka u kojem je glumila uz legendarnog Jacka Nicholsona, a sada je nakon dugog izbivanja iz javnosti odlučila otkriti neke nepoznate detalja s njegova snimanja.

Pogledaj i ovo Shelley Duvall Nije je bilo 20 godina Pamtimo je kao zvijezdu horora koji tjera strah u kosti, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Shelley danas ima 71 godinu, a posljednji put se u javnosti pojavila 2016. godine kada je gostovala u emisiji "Dr. Phil". Sada je u intervjuu za The Hollywood Reporter razgovarala o snimanju Kubrickova filma te je otkrila da je za nju bilo iscrpljujuće jer je on bio vrlo težak i zahtjevan, a osvrnula se i na svoju cjelokupnu holivudsku karijeru. Prije toga nitko ju nije vidio tridesetak godina niti je znao gdje se točno nalazi. 

Kako Shelley danas izgleda, pogledajte ovdje.

Ona je u tom filmu iz 1980. godine glumila suprugu Jacka Torrancea, kojeg je glumio Nicholson, koji je skrenuo s pameti u zimskom odmaralištu, a sada priznaje kako je u mislima morala stalno održavati jedan nivo panike kako bi potpuno ušla u svoj lik.

"Sve sam morala ponavljati barem 35 puta. Trčanje, plakanje i nošenje dječaka postalo mi je teško u jednom trenutku. I tako je bilo od prve probe tijekom cijelog snimanja. Teško je to", otkrila je Shelley.

Dodala je kako bi u svom walkmanu slušala tužne pjesme ili se jednostavno vraćala na neka nesretna sjećanja kako bi ušla u svoj lik Wendy Torrance.

"Samo sam razmišljala o nečemu vrlo tužnome u svom životu ili o tome kako mi nedostaje obitelj ili prijatelji. Ali nakon nekog vremena tijelo se pobuni i kaže - prestani mi to raditi. Ne želim plakati svaki dan. Ponekad bi me samo i ta pomisao rasplakala. Cijeli dan sam provela plačući, ne znam kako sam to uspjela", izjavila je.

Iako je Kubrick bio težak karakter za suradnju, s druge je strane bio pun ljubaznosti.

"Bio je vrlo topao i ljubazan prema meni. Proveo je puno vremena sa mnom i s Jackom. Samo je htio razgovarati satima, dok bi ekipa čekala, ali njemu je razgovor bio vrlo važan", otkrila je.

Nakon "Isijavanja" Shelley je glumila u nekoliko projekata, uključujući i film "Popaj" s Robinom Williamsom. Međutim, 2002. godine povukla se iz svijeta filma, a još prije 27 godina preselila se iz Kalifornije u Teksas. Nakon što se deset godina nigdje nije pojavljivala, u studenom 2016. godina odlučila je u emisiji "Dr. Phil" ispričati istinu o svojoj borbi s mentalnim bolestima koje su sada iza nje.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) +2 Kelly McGillis (Foto: Getty Images) Nekad i sad Akcijski hit proslavio ih je prije 35 godina, a pogledajte koliko se ova legendarna ekipa promijenila od mlađih dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene