60 mu je godina!

Bio je zvijezda kultnog Karate Kida, a 40 godina kasnije svi se čude jednoj stvari kod njegova izgleda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ralph Macchio plijenio je pozornost na dodjeli nagrada Nickelodeon Kids' Choice Awards u Santa Monici, i to svojim mladolikim izgledom.

Američki glumac Ralph Macchio proslavio se ulogom Daniela LaRussa u popularnoj filmskoj franšizi "The Karate Kid", a gotovo četiri desetljeća kasnije oduševio je mladenačkim izgledom na dodjeli nagrada Nickelodeon Kids' Choice Awards u Santa Monici.

Ralph, koji danas ima 60 godina, u vrijeme kada je dobio glavnu ulogu koja ga je proslavila imao je 22, a dolazak na dodjelu iskoristio je i za odavanje počasti trilogiji koja je oblikovala njegovu karijeru, i to noseći majicu s likom Mr. Miyagija iliti njegovim mentorom karatea.

Glumac je pred fotografima pozirao dobro raspoložen, dok su se svi okupljeni čudili njegovoj mladolikosti i licu s tek pokojom borom.

Tajnu svoje mladolikosti Ralph je otkrio u jednom intervjuu za časopis People, a tvrdi da je za sve zaslužna genetika jer i njegovi roditelji izgledaju mlado za svoje godine.

Glumac je 33 godine u sretnom braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi, medicinskom sestrom Phyllis Fierro, s kojom ima dvoje djece, 29-godišnju Julie i 26-godišnjeg Daniela, kojemu je ime nadjenuo po svojoj najpoznatijoj ulozi.

Osim u dva nastavka filma "Karate Kid", Ralph se istaknuo i ulogama u filmovima "Moj rođak Vinny" i "Autsajderi", kao i u seriji "Cobra Kai", koja nastavlja pratiti život njegova protivnika u filmu "Karate Kid", Johnnyja Lawrencea, kojeg utjelovljuje glumac William Zabka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene