godine lete!

Pojavile se Severinine fotke stare 16 godina, pogledajte kako se pjevačica snašla na modnoj pisti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je prije 16 godina nosila reviju Roberta Severa, a svi se još i danas slažu da je zaista zablistala na pisti.

Severina Kojić (48) danas je jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, a već dugi iz godina je u centru pažnje domaćih i regionalnih medija, koji prate svaki njezin korak. Sada su objavljene i fotografije iz 2005. godine iz muzeja Mimara, kada je Severina nosila reviju Roberta Severa.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Severina je na sebi imala elegantnu svilenu haljinu, a svi se još i danas slažu da je zaista zablistala na modnoj pisti. Na licu je imala decentnu šminku te jednostavnu frizuru. Pjevačica je onda inače nosila nešto drugačiji stil, no danas mu posvećuje više pozornosti no ikada te svakom modnom kombinacijom izazove divljenje.

Tijekom godina je Severina dobila i zavidnu vojsku obožavatelja te ostvarila veliku popularnost na ovim prostorima.

Posljednjih mjeseci svi pričaju o navodnom razvodu Severine i njezina supruga Igora Kojića, a zajedno se u javnosti nisu pojavili već mjesecima. Više ne objavljuju ni zajedničke fotke, no oboje o svemu šute. Posljednje informacije o njihovu odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba i to u prosincu prošle godine kada je za srpski Telegraf rekao kako Severina nije bila u Beogradu već nekoliko mjeseci.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) +0 Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Celebrity Pripijena haljina stvarala joj probleme, ali to ju nije spriječilo da se pohvali bujnom pozadinom i figurom pješčanog sata

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene