Okrenula se duhovnosti

Nekad poznati domaći par prekinuo je nakon 16 godina, ona sada vodi drugačiji život i dosta se promijenila, a on puni medijske stupce burnim vezama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sunčica Lalić i Dragan Jurilj nekad su bili pravi domaći jet-set par, a nakon 16 godina, veze tijekom koje su dobili sina, navodno ih je rastavila mlađahna splitska manekenka s kojom je on nedavno obnovio vezu.

Bivša manekenka Sunčica Lalić (46) i poduzetnik Dragan Jurilj (51) bili su neizbježna lica na svim domaćim jet-set događanjima dok nisu okončali svoju vezu.

Zajedno su proveli 16 godina, tijekom kojih su dobili i sina Ariena, a prekinuli su u siječnju 2016. Nagađalo se da je do prekida došlo zbog 23 godina mlađe splitske manekenka Mije Franić, s kojom se Jurilj oženio godinu dana kasnije. No njihov brak nije bio dugog vijeka i razveli su se već nakon godinu dana i četiri mjeseca.

Jurilja se kasnije povezivalo s ukrajinskom manekenkom Kristinom Gončarevom, no s njom nikada nije potvrdio vezu, a u ožujku prošle godine doznalo se da se zaručio s 27 godina mlađom studenticom novinarstva Michelle Korenić. No zaruke su ubrzo raskinuli, a Dragan se vratio svojoj staroj ljubavi Miji.

Sunčica se poslije razlaza s Draganom okrenula duhovnosti i povukla iz javnosti. Danas vodi termoelektranu, a kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Amela Dervišhalidović Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) +13 Dino Merlin (Foto: PR) - 2 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda supruga Dine Merlina, ne pokazuje ju često u javnosti, a na vjenčanje ju je gotovo morao oteti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene