Kakve noge!

Lana Jurčević je 2006. osvojila glazbene ljestvice bezvremenskim hitom, a u seksi izdanju pokorila je i jedan crveni tepih!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević je 2006. ukrala sve poglede na dodjeli Hrvatskih modnih Oscara, a iste je godine izašao i njezin duet s Lukom Nižetićem "Prava ljubav".

Pjevačica Lana Jurčević (37) na sceni je prisutna gotovo dva desetljeća, a jedan od svojih najvećih hitova izbacila je na samim počecima karijere.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević On izbjegava medije Lana Jurčević iznenadila rijetkom objavom partnera s kojim je dobila kćerkicu čije ime još ne znamo, pokazala je kako uživa s njihovom djevojčicom!

Radi se u duetu s Lukom Nižetićem "Prava ljubav" iz 2006. godine, pjesmi koja se i danas vrti na radiopostajama, a nezaobilazna je i na kućnim tulumima.

Iste godine kada je osvojila glazbene ljestvice, Lana je pokorila i crveni tepih na svečanoj dodjeli nagrada Hrvatski modni Oscar, koja je okupila brojna poznata lica.

Lana se na dodjeli pojavila u zavodljivom svilenom kombinezonu u kojem su u prvom planu bile njezine vitke noge, a dobila je i priznanje za svoj stil.

Na fotkama je nije teško prepoznati jer se u 16 godina zbilja jako malo promijenila, a i danas je glavna atrakcija gdje god se pojavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Ono što se ipak promijenilo, jest da je sada puno samouvjerenija nego tada, o čemu je nedavno progovorila za IN Magazin.

"Mene danas ne određuje je l' ja imam 55 ili 75 kila, je l' imam prišt nasred čela, tak mi je svejedno što tko misli bitno da sam ja dobro sa sobom", kazala je Lana koja je danas i ponosna vlasnica vlastitog beauty brenda.

Još Laninih fotki iz prošlosti pogledajte u našoj galeriji.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) +1 Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Celebrity Naša najpoznatija plus-size manekenka pozirala je za prestižni Vogue, a britanski tabloid posvetio joj je čak 15 stranica!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar) Nekad i sad Pogledajte kako je jedna od najljepših Hrvatica izgledala prije 16 godina, i tada ju je bilo teško zasjeniti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene