Zašto je odjednom nestala?

Svi smo je zavoljeli kao kovrčavu Sue, no malo tko je znao da joj se zbog nje život pretvorio u pakao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alisan Porter svoju je najpoznatiju glumačku ulogu ostvarila u filmu "Kovrčava Sue" u kojem je prije 30 godina glumila uz legendarnog Jamesa Belushija.

Američki film "Kovrčava Sue" jedan je od onih uz čiju su priču odrastale generacije i kojeg se gledatelji i danas rado sjete i prepričavaju ga, iako je od njegova snimanja prošlo već 30 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz 28 godina kasnije Pogledajte kako danas izgleda slatkica koja se svima uvukla pod kožu, a onda iznenadila šokantnim priznanjem

Točnije, film je snimljen 1991. godine, a u njemu smo u glavnim ulogama gledali danas 40-godišnju glumicu Alisan Porter kao preslatku kovrčavu djevojčicu Sue i Jamesa Belushija kao njezina oca beskućnika. Alison je u svijet filma ušla jako rano, već s pet godina je ostvarila prve uloge, ali nakon priče o Sue njezina je životna priča krenula nizbrdo i kao mlada zvijezda teško se nosila s teretom slave kao i brojni njezini kolege.

Zato se naglo bila povukla iz javnosti i nigdje se nije pojavljivala, a razlog je sve do prije nekoliko godina ostao pravi misterij. Naime, Alisan je o svemu odlučila progovoriti na popularnom blogu Lil' Mamas gdje je priznala da se godinama borila s ovisnošću o alkoholu što joj je umalo uništilo život.

"Ja sam Ali i ja sam alkoholičarka. Kladim se da vam nije palo na pamet da ćete ovu rečenicu čuti od mene. S druge strane, možda ste upravo to i očekivali jer sam već kao dijete bila zvijezda'', napisala je bila Alisan koja više kap alkohola nije popila od 2017. godine i koja se teško nosila sa slavom, ali i činjenicom da nakon Sue nije uspijevala dobiti nove angažmane u filmovima i serijama.

Zato se nakon svega odlučila probati baviti glazbom i čini se kako u toj odluci nije pogriješila, jer je prije pet godina odnijela i pobjedu u jednom talent showu. 2019. godine snimila je i objavila album "Pink Cloud", a kada se ne bavi glazbom uživa u odgajanju 9-godišnjeg sina Masona i 7-godišnje kćeri Arije koje je dobila u braku s bivšim suprugom Brianom Autenriethom.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene