kakva transformacija!

Njezina izvedba hrvatske himne od prije 6 godina još se pamti, a zanimljivo je vidjeti koliko se od tada promijenila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mia Negovetić otpjevala je duet "Ljubav nema kraja" s Edijem Abazijem na 68. Zagrebačkom festivalu, a u veljači je bila treća na Dori s pjesmom "She's Like a Dream" te se još pamti njezina izvedba hrvatske himne iz 2015. na mimohodu "Oluje".

18-godišnja Mia Negovetić prošlog je vikenda na 68. Zagrebačkom festivalu izvela pjesmu "Ljubav nema kraj" s Edijem Abazijem, a osim nastupom pažnju je privukla i svojom odjevnom kombinacijom. 

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP "Majke mi, Škoro!" Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

Mlada pjevačica odjenula je crno-bijeli kombinezon koji je otkrivao njezino lijevo rame i imala je raspuštenu kosu. Mia je svoj zanimljivi i efektni modni izbor upotpunila bijelim cipelama na petu. 

Inače, Negovetić je u veljači pokušala izboriti odlazak na ovogodišnji Eurosong u Rotterdamu s pjesmom "She's Like a Dream". Iako joj to nije uspjelo, Riječanka je završila na visokom trećem mjestu, što je bila još jedna potvrda njezina velikog glazbenog talenta. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Negovetic (@mia.negovetic)

Mia je odmalena pokazivala zavidne vokalne sposobnosti, a javnost pamti njezinu izvedbu hrvatske himne iz 2015. na mimohodu povodom "Oluje". Snimka njezina nastupa se proširila društvenim mrežama i Negovetić je dobila brojne pohvale. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene