kakva transformacija!

Njezina izvedba hrvatske himne od prije 6 godina još se pamti, a zanimljivo je vidjeti koliko se od tada promijenila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mia Negovetić otpjevala je duet "Ljubav nema kraja" s Edijem Abazijem na 68. Zagrebačkom festivalu, a u veljači je bila treća na Dori s pjesmom "She's Like a Dream" te se još pamti njezina izvedba hrvatske himne iz 2015. na mimohodu "Oluje".

18-godišnja Mia Negovetić prošlog je vikenda na 68. Zagrebačkom festivalu izvela pjesmu "Ljubav nema kraj" s Edijem Abazijem, a osim nastupom pažnju je privukla i svojom odjevnom kombinacijom. 

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 8 pa kakav raspašoj je nastao! Zbog Lepe Brene zaiskrilo između Enisa Bešlagića i Mije Negovetić: "Ne, moj deda Milutin sluša! Koga foliraš?"

Mlada pjevačica odjenula je crno-bijeli kombinezon koji je otkrivao njezino lijevo rame i imala je raspuštenu kosu. Mia je svoj zanimljivi i efektni modni izbor upotpunila bijelim cipelama na petu. 

Inače, Negovetić je u veljači pokušala izboriti odlazak na ovogodišnji Eurosong u Rotterdamu s pjesmom "She's Like a Dream". Iako joj to nije uspjelo, Riječanka je završila na visokom trećem mjestu, što je bila još jedna potvrda njezina velikog glazbenog talenta. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Negovetic (@mia.negovetic)

Mia je odmalena pokazivala zavidne vokalne sposobnosti, a javnost pamti njezinu izvedbu hrvatske himne iz 2015. na mimohodu povodom "Oluje". Snimka njezina nastupa se proširila društvenim mrežama i Negovetić je dobila brojne pohvale. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene