Ide na bolje?

Omiljeni Chandler svojim je izgledom i ponašanjem sve brinuo, ali sada se na njemu ipak primijeti jedna promjena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matthew Perry u javnosti je posljednji put viđen krajem prošle godine, no paparazzi su ga ovih dana snimili u društvu misteriozne brinete.

Američki glumac i zvijezda kultnih "Prijatelja" Matthew Perry dugo se nije nigdje pojaljivao, no ovih je dana snimljen u Pacific Palisadesu s misterioznom brinetom, a sudeći prema paparazzo fotografijama dvojac je bio dobro raspoložen.

Pogledaj i ovo Julia Roberts i Matthew Perry - 2 Raščupan i zapušten Omiljeni Chandler uhvaćen u izlasku s ljepoticom koja neodoljivo podsjeća na njegovu slavnu bivšu, ali ni za tu se prigodu nije uspio urediti!

52-godišnji Matthew, poznat i kao mnogima omiljeni Chandler Bing, trenutačno ima malo dužu prosjedu kosu, no čini se da puno bolje izgleda nego na fotografijama snimljenima krajem prošle godina kada je posljednji put viđen. Glumac se inače već godinama bori s ovisnosti o tabletama, metadonu, amfetaminima i alkoholu, već je dva puta bio na rehabilitaciji, ali sada djeluje da je u puno boljoj formi i da je čak uspio skinuti nekoliko kilograma viška.

Osim toga, obožavatelji su primijetili i da mu njegova prijateljica jako nalikuje bivšoj zaručnici, 30-godišnjoj Molly Hurwitz s kojom je raskinuo zaruke u lipnju prošle godine.

"Ponekad stvari jednostavno ne idu i ovo je jedna od njih. Želim Molly sve najbolje", izjavio je tada za magazin People.

Bivši zaručnici počeli su izlaziti 2018. godine, a zaručili su se u studenom 2020. godine.

Matthew je prošle godine izazvao i zabrinutost nakon svog pojavljivanja u specijalnom "Friends: The Reunion" izdanju o poznatoj seriji koja se emitirala 10 sezona na od 1994. do 2004. godine. Obožavatelji su tada primijetili njegov nerazgovijetan govor, što je kasnije pojašnjeno kao posljedica hitnog zahvata na zubu na baš na sam dan snimanja.

Matthew je ranije javno priznao kako se zbog posljedica teških ovisnosti uopće ne sjeća nekih dijelova sa seta serije koja mu je donijela svjetsku slavu, a u kojoj je glumio deset godina. Bio je ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće koju je doživio vozeći skuter na vodi. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete. Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojeg se liječio u nekoliko navrata.

Krajem prošle godine najavio je izlazak svoje biografije, čiji se objavljivanje očekuje tijekom ove jeseni, a navodno planira cijelom svijetu ispričati što se sve događalo na setu serije i kako je došao do stanja u kojem se nalazi.

Matthew se posljednji put u javnosti pojavio ispred jednog restorana u Malibuu, gdje je uživao u večeri, a pritom su do izražaja došli njegovo opečeno i natečeno lice zabrinutog pogleda i oronula odjeća.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Majoli Celebrity Iva Majoli u rijetkom izlasku pokazala da je vampirski tretman kojim se hvalila itekako uspješan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene