Ne biste ga prepoznali!

Sjećate se malog Mate? Sa samo 10 godina snimio je hit koji smo svi pjevušili, a evo čime se danas bavi i gdje je!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Minja Jovičić proslavio se kao mali Mate kada je s Letećim odredom snimio pjesmu "Ja sam mali Mate".

Domaća javnost upoznala je Minju Jovičića prije punih 20 godina, i to pod umjetničkim imenom mali Mate nakon što je s grupom Leteći odred snimio pjesmu "Ja sam mali Mate", koja je u kratkom vremenu postala hit koji se i danas rado pjevuši.

Pogledaj i ovo In Magazin: Leteći odred - 6 Tajne iz refrena Koju pjesmu Mejaša je Jasmin Stavros htio otpjevati? ''Pitao me, pa kako je moguće da meni to nisi dao!''

Od tih je dana prošlo puno vremena, Minja je odrastao i ima 30 godina i ponosni je otac dviju djevojčica. Radi kao fizioterapeut, a glazba mu više nije najvažnija u životu, iako od nje nije odustao.

"Fizioterapiju sam zavolio zbog glazbe. Kao mali Mate radio sam puno humanitarnih koncerata, a fizioterapiju sam vidio kao dovoljno humanitaran poziv", izjavio je Minja prije nekoliko godina za 24 sata.

Osim što je sa samo 10 godina snimio hit s Letećim odredom, Minja je snimio i album "Ja sam mali Mate!" i bio je i trostruki pobjednik nekad popularnog Turbo Limach Showa, nakon čega je upoznao frontmena Letećeg odreda Denisa Dumančića. Minja se okušao i u glumi kada je dobio i svoju prvu filmsku ulogu u filmu "Duga mračna noć" redatelja Antuna Vrdoljaka.

Koliko se Minja promijenio tijekom posljednjih 20 godina, pogledajte u našoj galeriji. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene