Stvari su ipak drugačije?

Nove paparazzo fotografije slavne glumice sve su rastužile i zabrinule, a ona tvrdi da nema problema sa zdravljem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Liza Minnelli snimljena je ispred jednog restorana u Zapadnom Hollywoodu, a njezine su fotografije zabrinule brojne obožavatelje, pogotovo jer ona negira bilo kakve zdrastvene probleme i bolesti.

Legendarna holivudska glumica Liza Minnelli viđena je nakon dugo vremena u javnosti i to ispred restoranu Il Piccolo u Zapadnom Hollywoodu u društvu glumca Georgea Hamiltona, a najnovije paprazzo fotografije rastužile su i zabrinule njezine obožavatelje.

76-godišnja Liza, najpoznatija po ulozi u filmu "Cabaret" iz 1972. godine, viđena je kako odlazi iz restorana u invalidskim kolicima, dok ju nepoznati muškarac pridržava i pomaže joj da uđe u auto. Uz nju je bio i 82-godišnja zvijezda serija "Dinastije" George koji je pričekao da se glumica udobno smjesti u automobil prije nego su se pozdravili.

Liza je rođena 12. ožujka 1946. godine kao kći glumice Judy Garland i filmskog redatelja Vincentea Minnellija, a na pozornici je prvi puta nastupila sa svega tri godine.

"Moji roditelji su bili moji roditelji. Nisam znala da moram izbjegavati pitanja o mami sve dok me ljudi nisu počeli ispitivati svašta o njoj. Pitala sam oca što da radim, a on je rekao: "Budi što bolja i dobra kao što jesi. Mama se naljutila, ona je bila jedna koja se ljutila na ljude jer su mi postavljali pitanja o njoj", izjavila je jednom prilikom.

Liza je svojevremeno rekla da je najteži dio showbusinessa bio biti slavan kao sama osoba, a ne nečija kćer, a za ulogu u filmu "Cabaret" u dobi od 26 godina osvojila je i prestižnu filmsku nagradu Oscar.

U nekoliko je navrata otvoreno govorila o svojoj doživotnoj borbi sa zlouporabom alkohola i supstanci, a 2015. godne je potražila pomoć na rehabilitaciji i navodno je od tada trijezna. 2018. godine pojavile su se glasine da se Liza bori sa zdravstvenim problemima, ali njezin dugogodišnji prijatelj i suradnik Michael Feinstein to je opovrgnuo u intervjuu za The Hollywood Reporter.

“Ona se sada osjeća jako dobro i oboje smo jako uzbuđeni zbog ovog showa jer će to biti prvi put da radi bilo što u kojem se pojavila u ležernom okruženju, pjevajući pjesme ekstemporalno i postavljajući pitanja publici”, izjavio je uoči showa za koji su se pripremili.

Dodao je i da Lizini rijetki i kratki nastupi nemaju toliko veze s njezinim zdravljem, već više s jednostavnom željom da se odmori od posla.

“Nije da je to previše iscrpljujue. U tom je poslu već 60 godina i sada je došao trenutak kada si zapravo uzima vremena da se opusti i uživa u svom životu", objasnio je.

2021. godine pojavile su se nove glasine o novim zdrastvenim problemima, a koliko joj to smeta i uzrujava se pokazala je oglasivši se i sama na društvenim mrežam.

“Hej djeco! Uoči mog velikog rođendanskog slavlja s bliskim prijateljima, čula sam da National Enquirer (čija naklada mora biti smanjena) namjerava objaviti još jednu apsurdnu priču o meni. Uvijek citiraju anonimnog “bliskog prijatelja”, ali nikada zapravo ne citiraju nijednog od mojih pravih prijatelja po imenu u bilo kojoj od svojih priča jer bi mogli saznati istinu. Molim vas, pogledajte moje nedavne objave na Instagramu/Facebooku i recite mi mislite li da sam u lošem stanju ili da nisam dobro i izolirana od svojih prijatelja”, napisala je tada glumica.

Ipak, sudeći po najnovijim fotografijama Liza ima povećih poteškoća sa samostalnim kretanjem, a njezine je obožavatelje sada dodatno zabrinulo i njeno blijedo i iscrpljeno lice i krhka pojava.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Luka Nižetić objavio fotku s ocem, pozirali su bez majica, a jedna je stvar svima odmah postala jasna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene