davno je to bilo

Kim se ljubila pred kamerama i prije nego što je postala svjetski poznata, rijetki bi pogodili odakle su ove scene

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian je pred kamerama debitirala prije 15 godina i to u spotu benda koji je u to vrijeme bio jednako poznat kao i ona.

Puno prije nego što je postala planetarno poznata, Kim Kardashian se probijala na showbiz sceni poput brojnih svojih kolega. Rijetki se danas sjećaju da joj je jedna od prvih gaža pred kamerama bio spot za pjesmu "Thnks fr th Mmrs" benda Fall Out Boy.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

Video je snimljen sada već davne 2007. godine, a bend koji je žario i palio u pop-punk svijetu još danas ima hordu obožavatelja, koji su se šokirali kada su shvatili da je u spotu zapravo Kim. Slavna reality sestra strastveno se poljubila s basistom benda Peteom Wentzom, a to je bilo godinu dana prije nego što se na televizijama diljem svijeta počeo prikazivati reality show njezine obitelji "Keeping Up With the Kardashians". U spotu glumi glumicu u usponu, a brojni korisnit YouTubea iznenadili su kada su shvatili o kome je zapravo riječ.

"Ova djevojka zaista sliči Kim Kardashian", "Pogledao sam ovaj spot nebrojeno puta i nije mi na pamet palo da je to TA Kim", "Nikada neću preboljeti činjenicu da u ovom spotu glumi Kim", samo su neki od komentara.

Na desetu obljetnicu od izlaska spota prije pet godina, Kim je na društvenim mrežama napisala da je video označio i njezin debitantski uradak pred kamerama. "Sjećam se da je sve bilo pomalo stravično jer sam snimala skupa s čimpanzama. Govorili su mi da ih ne gledam u oči te da ih ne nazivam imenima. Nisam znala ni što mogu očekivati", rekla je onda Kardashianka.

Basist benda Fall Out Boy, Pete Wentz komentirao je prije nekoliko godina kako je to posljednji put da su uživo vidjeli Kim Kardashian. Sjeća se i da su u to vrijeme bili jednako popularni kao ona. "Čuli smo se neko vrijeme nakon toga, ali samo smo razmjenjivali mailove. Bila je predivna", zaključio je.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) +3 Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Celebrity Holivudski ljepotan poput pravog romantika iznenadio svoju 21 godinu mlađu djevojku, čini se da ih podržava i njegova slavna bivša

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene