na početku karijere

Sjećate se kako su izgledali Lana i Luka prije 15 godina? Snimili su duet koji je postao hit, a mnogi ga slušaju i danas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević i Luka Nižetić snimili su 2006. videospot za pjesmu "Prava ljubav" koju su posebno obožavali tinejdžeri.

Lana Jurčević (36) i Luka Nižetić (37) napravili su na počecima svoje glazbene karijere suradnju koja se pokazala jako uspješnom, a pojavile su se fotografije iz tog razdoblja. 

Pogledaj i ovo Lana Jurčević i Luka Nižetić samo prijatelji ili? Prisni trenuci Luke Nižetića s lijepom kolegicom zbog kojih se dugo šuškalo da su par, a ona je godinama kasnije otkrila nešto nevjerojatno!

Pjevači, koji su tada bili u ranim 20-ima, snimili su 2006. videospot za pjesmu "Prava ljubav" u prostoru stare zagrebačke tvornice Paromlin. Lana i Luka su svoj duet izveli na jednom festivalu, a iako nisu pobijedili, nije bilo razloga za žaljenje jer su snimili hit koji su najviše obožavali tinejdžeri. Na YouTubeu spot ima više od šest milijuna pregleda. 

"Jedna od najljepših pjesama mojeg djetinjstva", "Uz ovu pjesmu sam odrastao. Pravi hit koji ne prolazi", "Ova pjesma se može slušati cijeli život", komentari su ispod videospota. 

Dok je pjevač na snimanju nosio traperice, bijelu majicu i tenisice, Jurčević je bila u seksi, žutozelenoj svilenoj spavaćici. Lana se fizički nije puno promijenila od 2006. kada je imala 21 godinu, samo danas ima tamniju boju kose, njeguje drugačiji stil odijevanja i pjevanja. 

Luka, koji je tada imao 22 godine, u posljednje vrijeme ima dužu kosu i više tetovaža na svom tijelu, a ostvario je kao i pjevačica, uspješnu glazbenu karijeru. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene