Baš se promijenila!

Isplivale stare Sevkine fotke koje nemamo priliku često vidjeti! Sjećate se kad je imala kratku kosu i pjevala ''Daj mi, daj'' na Dori?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je tijekom karijere imala brojne različite frizure, no ono čemu je od početka ostala vjerna su kratke haljine.

Pjevačica Severina jedna je od najvećih zvijezda u regiji, a popularnost joj s vremenom samo raste.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Sada su se pojavile njezine stare fotografije koje su otkrile kako je oduvijek voljela pokazivati noge u kratkim haljinama, a ono što se mijenjalo su njezine frizure.

Tako je na 38. Zagrebfestu 1992. godine imala lokne u stilu Marilyn Monroe, a za tu je prigodu odabrala haljinicu u kojoj je, osim nogu, otkrila i gola ramena.

Godinu dana kasnije nastupila je na izboru Miss Dalmacije za Miss Hrvatske u još jednoj mini haljini, a tada je imala kosu do ramena. Na pozornici joj se pridružila i preslatka djevojčica koja je zaplesala na njezine pjesme.

Na fotografiji s Dore 2000. godine, na kojoj se predstavila s pjesmom "Daj mi, daj'' Severina ima kratko ošišanu kosu, koju je kasnije obojila i u plavo, a tada se na pozornici razbacala u haljinici s opasnim prorezom do boka.

Stare fotografije pjevačice pogledajte u galeriji.

Vitke noge i danas rado pokazuje, pa su tako u prvom planu i u njezinu najnovijem spotu za pjesmu "Fališ mi", koju je snimila s bugarskom zvijezdom Azisom.

Inače, Severina je nedavno napunila okruglih 50 godina, a rođendan je proslavila u društvu brojnih poznatih lica s domaće i regionalne estrade.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +1 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Kolinda pokazala nikad uži struk i razvukla široki osmijeh, a zbog kraljevskog izdanja svi su gledali samo u nju!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat +0 Mila Horvat Celebrity Mila Horvat pojavila se u javnosti nakon dugo vremena i pobrinula se da nikako ne prođe neopaženo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene