U zanimljivu društvu!

Isplivala fotka Marka Grubnića iz 2005. godine, pokoji detalj na njegovu licu danas je ipak malo drugačiji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić se davne 2005. godine zabavljao u jednom zagrebačkom klubu, u društvu manekenke Antee Kodžoman.

Modni stilist Marko Grubnić na domaćoj je sceni prisutan veći dugi niz godina i oduvijek je plijenio veliku pažnju svojim modnim izričajem i imidžem koje je često mijenjao.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

Koliko se 40-godišnji Marko do danas promijenio najbolje pokazuju njegove fotografije iz prošlosti, točnije iz 2005. godine koje su se sada pojavile u javnosti, a na kojima izgleda u potpunosti drugačije nego danas. Marko danas ne krije da se u međuvremenu podvrgnuo nekim estetskim korekcijama o čemu je iskreno progovorio. 

"Istina je da neke stvari oko kojih sam, neću reći bio iskompleksiran, nego sam ih na sebi više primjećivao od ostalih, to sam popravio. Tih problema više nemam, a i u godinama sam kad se više ne opterećujem time, zadovoljan sam samim sobom. Nikad nisam skrivao da sam operirao nos", izjavio je jednom prilikom za IN Magazin.

Marko je 2005. godine tada imao kratko ošišanu kosu, a na fotografijama snimljenima na božićnom koncertu grupe Magazin u jednom zagrebačkom klubu, na sebi nosi jednostavnu crnu košulju i traperice. Društvo mu je pravila naša manekenka Antea Kodžoman, a dvojac se sudeći po plesnom zanosu dobro zabavljao.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene