dosta se izmijenio kroz godine

Rijetko tko bi rekao da je Enes Vejzović mlađi od supruge Bojane, a nedavno su proslavili 15. godišnjicu braka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Enes Vejzović je pet godina mlađi od supruge Bojane Gregorić Vejzović kojom se oženio početkom 2006. te imaju sina Raula i kćer Zoe.

Enes Vejzović domaćoj je publici poznat po ulogama negativaca, a u seriji Nove TV "Dar Mar" je utjelovio glumi načelnika Juru Brkljaču. 

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović - 3 objavila i video! Bojana Gregorić nakon 15 godina najavila veliki preokret u svom životu: "Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, no vrijeme je..."

Pojavile su se fotografije glumca iz svibnja 2006., a upravo se početkom te godine oženio kolegicom Bojanom Gregorić (49). Enes je nekad imao drukčiji stil odijevanja i frizuru te je nosio malo dužu kosu koju je začešljavao unatrag. 

Puštao je bradu kao i sada, a s vremenom je dobio sijede što je uobičajeno s godinama. Iako je Enes pet godina mlađi od supruge, rijetko tko bi to rekao jer ona pragu 50. blista i izgleda sve bolje. 

Enes i Bojana čine jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni i ove godine su proslavili 15. godišnjicu braka. 

Supružnici su dobili sina Raula 31. ožujka 2006. godine dok im je 2010. stigla kći Zoe. Par će uskoro premijerno zaigrati u predstavi "Obavezan smjer" koja će biti prikazana 29. ožujka u Tunelu Grič. 

Riječ je o prvom Enesovom autorskom projektu. 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene