Kao djevojčica!

Isplivale fotke Danijele Martinović stare 15 godina, pogledajte koliko se promijenila, a zanimljiv je i prozirni top koji je tada nosila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović 2006. godine snimala je emisiju ''Nad lipom 35'', a kad se usporede današnje s tadašnjim fotografijama, čini se kao da nije dana ostarjela.

Jedna od omiljenih domaćih pjevačica, Danijela Martinović, ove je godine proslavila 50. rođendan, ali mnogi se slažu da su godine za nju samo broj jer izgleda kao da dana nije ostarjela. 

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

U to se možemo uvjeriti na njezinim fotografijama nastalima 2006. godine na snimanju emisije "Nad lipom 35".

Danijela je tada imala nešto dužu frizuru nego danas, a pojavila se u odvažnoj kombinaciji koja je uključivala prozirnu majicu ispod koje se vidio grudnjak.

I tada je imala besprijekornu liniju koju je zadržala sve do danas, a na kojoj joj zavide i brojne mlađe kolegice.

Uvijek nasmijana Danijela pokušala je ispričati što se krije iza lica vesele djevojčice, a svi koji su to pročitali dobili su dobar uvid u sretne, ali i one manje zabavne trenutke njezina života.

''Mislim da se svaki korak isplatio. Nije bilo lako slušati svoje srce, nije bilo lako pratiti, svi bi jedno, a ja bih nešto potpuno drugo. Treba se izboriti za to i to je poruka koju želim poslati. Nije jednostavno, ali je neophodno. Taj susret sa sobom je neophodan, a kad se susretnete sa sobom, u konačnici to je jedini susret koji ne možemo izbjeći. I što prije se susretnemo sa sobom, mogu nam se događati samo stvari za koje nikad u životu nismo mogli pretpostaviti da mogu biti, od ljudi, susreta, događaja, situacija, obilja...'', izjavila je Danijela jednom prilikom u intervjuu za In magazin.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Maja Šuput Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela +15 Anatacha Filimone Kević Zandamela Celebrity Na tužnu životnu priču ove djevojke teško je ostati imun, a zbog njezina talenta Martina se jedva sabrala i smogla snage govoriti!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov Martina Tomčić Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov +10 Oleg Tatarynov Celebrity Kad vidite mišićavog Ukrajinca, bit će vam jasno zašto je Maja zinula, ali potpuno se raspametila tek kad se predstavio, evo i zašto!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene