kakva razlika!

Danijela Dvornik je na slikama iz 2006. potpuno drukčija i njegovala je poseban stil kojem sada u 55. nema ni traga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik je voljela prije 15 godina nositi kratke frizure i obrubljivati oči crnom olovkom, a borila se i s viškom kilograma dok danas njeguje prirodniji stil i ima vitku liniju.

Danijela Dvornik izgledala je potpuno drukčije 2006. kada je imala reality show sa svojom obitelji, a pojavile su se nove fotografije iz tog razdoblja. 

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Dobro to izgleda Ella Dvornik se pohvalila da je konačno uspjela nadmašiti mamu Danijelu: "Znala sam da si ljubomorna"

Tada je voljela nositi kratke frizure u koje bi ubacila pokoji upečatljivi pramen poput mornarsko plavog na ovim slikama. Oči je obrubljivala crnom olovkom i pred kamerama je otvoreno govorilo o svojoj borbi s kilogramima. 

Sada 54-godišnja Danijela je pustila dužu kosu, koja plava i naginje sijedoj nijansi, i izgubila je dosta kilograma te ima vidno vitkiju liniju za koju često dobiva pohvale svojih pratitelja na Instagramu kojih ima 100.000. Usto njeguje prirodni izgled i stavlja malo šminke te nosi dioptrijske naočale.  

Nažalost, njen suprug, legendarni kralj funka Dino Dvornik s kojim je dobila kćer Ellu i koji je isto bio dio reality showa, preminuo je 2008. godine.

Inače, Danijela je nedavno podijelila svoju fotografiju s trčanja i otkrila što ju sve čeka tijekom dana. "Puše bura, ali to nije ništa. Trening sam već odavno odradila, doručkovala, otišla na frizuru i već sam na trajektu za Split, a tamo imam još jedan trening za odraditi", napisala je Danijela. Mnogi njezini pratitelji su komentirali kako odlično izgleda u crnoj, sportskoj kombinaciji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Danijela, izgledaš top. Predivna si žena", "Bravo Danijela, ti ko bura svugdje stigneš, a svašta nešto i obaviš", "Ja mislim da izgledate savršeno", "Samo hrabro", napisali su joj.

No bio je tu i jedan komentar koji se istaknuo jer je pratiteljica komentirala Danijelinu težinu. "Vidi se, ima malo viška kilica", napisala je.

Dvornik joj je ubrzo odgovorila. "Uvijek ima viška, ali nisam manekenka, uostalom najvažnije je da se ja dobro osjećam sama sa sobom. Dugo godina nisam bila svjesna te spoznaje. Sad kilogram više, manje... Nebitno je", istaknula je.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene