Skroz se promijenila

Sjećate li se Slađane Petrušić Slađe? Ovako je izgledala prije 15 godina kada je uživala u noćnom životu Zagreba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slađana Petrušić Slađa bila je jedno od najpoznatijih lica domaćeg javnog života, a danas živi život podalje od medija.

Slađana Petrušić Slađa proslavila se kao voditeljica, nakon čega se okušala u glumačkim, spisateljiskim i pjevačkim vodama, a nedavno je sudjelovala i u poznatom srpskom reality showu.

Svestrana Slađa oduvijek je bila velika ljubiteljica izlazaka i noćnoga života, pa nekada gotovo da nije bilo događanja ili zabave u gradu koji ona nije posjetila i plijenila pažnju svojim otkačenim imidžima i modnim kombinacijama kao i dubokim dekolteom koji joj je bio zaštitni znak.

Od toga je prošlo 15 godina, a Slađana se itekako promijenila čemu najbolje svjedoče fotografije iz tih vremena. Od starog imidža više nije ostalo ništa, a danas izgleda u potpunosti drugačije. Kratku i zalizanu frizuru zamijenila je dugim plavim uvojcima, a poradila je i na formi pa se sada može pohvaliti isklesanim trbušnjacima.

Slađana danas živi podalje od svjetla reflektora, jedino na svom Instagramu s obožavateljima dijeli neke trenutke iz svog života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana)

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: AFP) +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Celebrity Ona je presudila vezi Jennifer Lopez, tajni potpisani dokument to i dokazuje, a svi se pitaju je li stvarno moguće?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene